Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

07 okt 2022
LANSINGERLAND BC M1 - OUDERKERK BC M1 (Berkel en Rodenrijs)
08 okt 2022
jeugd
11 okt 2022
trainen
12 okt 2022
15 okt 2022
Dutch open in Almere
18 okt 2022
trainen
19 okt 2022
22 okt 2022
geen jeugd

• Jeugdsportfonds

jeugdfondsDe scholen zijn weer begonnen! Ook de eerste trainingen voor voetbal, hockey of judo, en de lessen voor muziek, toneel of dansen starten weer. Maar wat nu als een kind wil deelnemen aan sport of cultuur en dat thuis financieel niet mogelijk is? Het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds in onze gemeente maken dat wél mogelijk. Deze fondsen betalen (een groot deel van) de kosten voor een sportclub, zwemles of muziekles voor gezinnen met een laag inkomen. Ook overige benodigdheden, zoals een muziekinstrument of sportschoenen worden vergoed.

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten of muziekles te volgen. Het zelfvertrouwen en motivatie neemt bij kinderen toe als ze deelnemen aan sport en cultuur. Het verenigingsleven zorgt ook voor orde en regelmaat en vaak gaan de leerprestaties op school ook vooruit. Ouders met een kleine beurs kunnen hun kinderen ook laten meedoen, via het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds.

Kijk voor mee informatie en de spelregels op: https://www.jeugdsportfonds.nl/

Kom je ook trainen?

trainenTrainer Mike is op de volgende dinsdagen aanwezig om de competitiespelers te trainen. Jij als recreant bent ook welkom op deze avond. Dus heb je zin in strakke spierpijn en een geweldige voldoening van een avondje trainen, dan is dat iets voor jou. Natuurlijk houdt Mike rekening met je speelniveau zodat je jezelf niet voorbij loopt. Trainen is echt leuk en door het trainen zal je ook zien dat je veel beter gaat spelen. Dus als je tijd hebt......

4 oktober 15 november 13 december 3 januari 2023 14 februari 2023