• Onze Jeugd speelt iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur  
  Senioren op dinsdag van 20:15 tot 22:15 uur tot 1 maart en
 • Recreanten op woensdag van 20.00 tot 21.30 uur, vanaf 1 maart tot 22:00 uur

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Wie speelt waar en wanneer

Bent u nieuw?

en zoekt u informatie over onze vereniging?
KLIK dan hier en kom alles te weten.

netenracket

Jeugd

 • Jeugdtoernooi Lek & IJssel

  441507933 968989568566300 5815439968307601521 n

  OUDERKERK AAN DEN IJSSEL/ KRIMPEN AAN DE LEK- Sinds dit jaar organiseren Badmintonclub Ouderkerk en Badmintonclub Shuttlek samen een jeugdtoernooi, genaamd het “Lek en IJsseltoernooi”.

  Bij de toekomstige tweede editie van het Lek en IJsseltoernooi zijn andere badmintonclubs van harte welkom om aan te sluiten. Het toernooi zal beginnen met voorrondes op 25 mei, om 9:30 in De Drie Maenen (Ouderkerk aan den IJssel). Op 1 juni starten de finalerondes om 09:00 in De Walvis (Krimpen aan de Lek).

  Op 1 juni om 10:30 krijgen de jeugdleden ook een speciale clinic onder leiding van professionele badmintonspelers Alyssa Tirtosentono en Brian Wassink. De zaal is open voor familieleden en badmintonliefhebbers die naar de wedstrijden willen kijken en de clinic willen bijwonen.

  Foto: Ivet Photography

  BRON: rtvkrimpenerwaard.nl

   
 • Nieuw speeljaar

  Beste allemaal,

  vorig jaar was weer een leuk en succesvol badmintonjaar. We kijken terug op 28 trainingsochtenden, 4 toernooitjes, een uitje naar de Dutch Open in Almere en natuurlijk het spectaculaire tentenkamp. Dit jaar was het eerste jaar waarin we het seizoen hebben afgesloten met een tentenkamp. Wij vonden het een groot succes. Als we jullie blije (en niet uitgeslapen) koppies moesten geloven, vonden jullie dat ook. We hebben de tenten opgezet, we sloegen een shuttle over het net, we huppelden naar de Blokhut om een ijsje te halen, we zagen achter de bomen de zon dalen, we stapelden hout op en staken het in de fik, we propten marshmallows en popcorn in onze mik, we begonnen langzaamaan te gapen en we kropen onze tent in om te slapen. Dat gold niet voor iedereen: de leiding zag hoe het zonnetje onderging en hoe het weer verscheen.
  Schermafbeelding 2023 08 20 131208

  In dit nieuwe badmintonjaar zijn er wat kleine veranderingen. We zijn dit jaar eerder begonnen, op 19 augustus. We beginnen eerder omdat een aantal jeugdtrainingen in de komende vakantieperiodes zullen vervallen. In de agenda is te vinden wanneer er wel en geen jeugdtraining zal zijn. Als tweede verandert de trainingsdag voor de senioren. Voor de oudere jeugd is dit belangrijk om te weten. Jullie zijn namelijk van harte welkom om mee te doen met de seniorentraining. In de toekomst zal de trainingsavond op de woensdagavond zijn.
  We kijken uit naar het komende jaar.
  Tot bij de training!

  Groetjes van de jeugdleiding,
  Ruben, Coen, Ian, Masha en Martijn

   

Senioren

Wat was het weer gezellig

Afgelopen woensdag is het paastoernooi gespeeld. Wat was het leuk om te zien dat jong en oud samen leuke partijtjes hebben gespeeld. Onder de bezielende leiding van Martin werd het toernooi volgens een strak tijdschema gespeeld. Ook was er nog de mogelijkheid om je zuur verdiende punten op te krikken met het pionnen/hoepel spel. Daar waren maximaal 100 punten te verdienen, volgens een rekenwonder, maar de hoogste score daar was 35. Het was toch moeilijker dan gedacht.

Na 5 potjes spelen en tussendoor ook nog het pionnen/hoepelspel waren de spelers er wel klaar mee. Vermoeid zat men in spaning te wachten op de prijsuitreikeing. Er waren dit jaar leuke prijsjes, samengesteld en gekocht door Masha, hartelijk dank Masha, en de penningmeester voor de sponsoring van deze prijsjes. In totaal waren er 6 prijzen, 3 voor de beste en 3 voor de sociaalste spelers😀. 

Teun Brouwer ging er met de eerste prijs vandoor met een punten gemiddelde van 15,8 per wedstrijd. Nummer 2 werd Niels met een gemiddelde van 15,6 en nummer 3 was voor Pankay. Mooi resultaat mannen. En dan de meest sociaalste speler was Carola, het gaat tenslotte niet om de knikkers maar om de gezelligheid. Zij had een punten gemiddelde van -6,8 punten per wedstrijd, gevolgd door Rico met een gemiddelde van -6,0. ook Danique mag zich een sociale speler noemen, zij had een gemiddelde van -4,8.

Alle spelers hartelijk dank voor julle aanwezigheid.

 

Paastoernooi 27 maart

ja, je leest het goed. We gaan een echt Paastoernooi organiseren bij BC Ouderkerk. Wanneer? Woensdag 27 maart aanvang 20:00 uur.

We spelen deze avond zoals vanouds voor de gezelligheid, met een paar verrassingen om het nog gezelliger te maken. Het toernooi duurt tot ongeveer 22:00 uur, het is wel leuk als je de hele avond aanwezig bent zodat we leuke partijtjes kunnen spelen. Hopelijk allemaal tot ziens op 27 maart.

konijn

Waarom Sponsorkliks

Vorige week heeft u een mail gekregen met de vraag om spullen die u koopt via internet te doen via sponsorkliks. Waarom, omdat de vereniging daar commissie voor krijgt. Hieronder een voorbeeld wat het ons oplevert. Deze week heb ik iets gekocht bij Bol.com.  Dat is het bovenste bedrag, € 34,95 en dan zonder BTW is dat € 28,92. Daar krijgen we dus € 0,53 commissie over. En het mooiste is, daar hoeven wij als vereniging en u als besteller niets voor te doen en u betaalt ook niets extra's. Maar u sponsort daar dus wel de badminton mee. Als we alle cadeau's voor december nu eens via sponsorkliks kopen dan zien we in januari een leuk bedrag staan. Er is een app beschikbaar voor Android en Apple. Je kan ook zonder app bestellen, ga dan eerst naar bcouderkerk.nl, klik op het logo van sponsorkliks en dan begint het gratis sponsoren. Het is absuluut geen nep. Sponsorkliks krijgt ook commissie als wij iets kopen, 25% voor hun en 75% voor de badminton. Ze moeten tenslotte ook iets verdienen. En des te meer bestellingen we met zijn allen doen, des te blijer de penningmeester wordt. Dus als u iets online besteld, denk aan de badminton.   

sponsor

Ga naar boven