Bent u nieuw?

en zoekt u informatie over onze vereniging?
KLIK dan hier en kom alles te weten.

netenracket

sponsorkliks

We spelen iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur

        IMG 4631         

Woensdag 7 maart hebben 96 kinderen uit groep 5 tm 8 lekker gebadmintond. En wat een talent! Petje af voor de organisatie! Met dank aan de mannen van SynerKri en de 10 toppers die namens BCO aanwezig waren. Voor iedereen die tijdens het toernooi riep: 'badminton is écht leuk' neem je voucher mee en kom nog eens lekker een shutteltje bij ons slaan. Onze jeugd speelt op zaterdag van 9:30-12:00 neem schone schoenen mee, voor een racket zorgen wij.

Toppers; Gerard, Tycho, Daan en Sehmi konden zich goed presenteren op de Twaalfde editie BJO2018 van BC Blue Sky op zaterdag 27 januari 2018. De mannen gingen naar huis met 2 x een1e plaats en 1x een 2e plaats. Een mooie prestatie! IMG 4409

 

De foto's staan online, ze zijn te bekijken via deze link of klik op de foto hieronder.

Ruben en Koen

De scholen zijn weer begonnen! Ook de eerste trainingen voor voetbal, hockey of judo, en de lessen voor muziek, toneel of dansen starten weer. Maar wat nu als een kind wil deelnemen aan sport of cultuur en dat thuis financieel niet mogelijk is? Het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds in onze gemeente maken dat wél mogelijk. Deze fondsen betalen (een groot deel van) de kosten voor een sportclub, zwemles of muziekles voor gezinnen met een laag inkomen. Ook overige benodigdheden, zoals een muziekinstrument of sportschoenen worden vergoed.

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten of muziekles te volgen. Het zelfvertrouwen en motivatie neemt bij kinderen toe als ze deelnemen aan sport en cultuur. Het verenigingsleven zorgt ook voor orde en regelmaat en vaak gaan de leerprestaties op school ook vooruit. Ouders met een kleine beurs kunnen hun kinderen ook laten meedoen, via het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds.

Kijk voor mee informatie en de spelregels op: https://www.jeugdsportfonds.nl/fonds/zuid-holland/

SPELREGELS

groepsfotoOp 10 juni  hebben we het seizoen afgesloten met een Jeugd uitje. Dit uitje is mogelijk gemaakt door Nomartech uit Krimpen aan den IJssel. Het was een super gave belevenis, velen zijn hun grens over gegaan. Wil je nog nagenieten bekijk dan de foto's op onze FB site of kijk bij de foto's.

 

 

   

ik ben nieuw

 

Ga naar boven