We spelen iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur

441507933 968989568566300 5815439968307601521 n

OUDERKERK AAN DEN IJSSEL/ KRIMPEN AAN DE LEK- Sinds dit jaar organiseren Badmintonclub Ouderkerk en Badmintonclub Shuttlek samen een jeugdtoernooi, genaamd het “Lek en IJsseltoernooi”.

Bij de toekomstige tweede editie van het Lek en IJsseltoernooi zijn andere badmintonclubs van harte welkom om aan te sluiten. Het toernooi zal beginnen met voorrondes op 25 mei, om 9:30 in De Drie Maenen (Ouderkerk aan den IJssel). Op 1 juni starten de finalerondes om 09:00 in De Walvis (Krimpen aan de Lek).

Op 1 juni om 10:30 krijgen de jeugdleden ook een speciale clinic onder leiding van professionele badmintonspelers Alyssa Tirtosentono en Brian Wassink. De zaal is open voor familieleden en badmintonliefhebbers die naar de wedstrijden willen kijken en de clinic willen bijwonen.

Foto: Ivet Photography

BRON: rtvkrimpenerwaard.nl

Beste allemaal,

vorig jaar was weer een leuk en succesvol badmintonjaar. We kijken terug op 28 trainingsochtenden, 4 toernooitjes, een uitje naar de Dutch Open in Almere en natuurlijk het spectaculaire tentenkamp. Dit jaar was het eerste jaar waarin we het seizoen hebben afgesloten met een tentenkamp. Wij vonden het een groot succes. Als we jullie blije (en niet uitgeslapen) koppies moesten geloven, vonden jullie dat ook. We hebben de tenten opgezet, we sloegen een shuttle over het net, we huppelden naar de Blokhut om een ijsje te halen, we zagen achter de bomen de zon dalen, we stapelden hout op en staken het in de fik, we propten marshmallows en popcorn in onze mik, we begonnen langzaamaan te gapen en we kropen onze tent in om te slapen. Dat gold niet voor iedereen: de leiding zag hoe het zonnetje onderging en hoe het weer verscheen.
Schermafbeelding 2023 08 20 131208

In dit nieuwe badmintonjaar zijn er wat kleine veranderingen. We zijn dit jaar eerder begonnen, op 19 augustus. We beginnen eerder omdat een aantal jeugdtrainingen in de komende vakantieperiodes zullen vervallen. In de agenda is te vinden wanneer er wel en geen jeugdtraining zal zijn. Als tweede verandert de trainingsdag voor de senioren. Voor de oudere jeugd is dit belangrijk om te weten. Jullie zijn namelijk van harte welkom om mee te doen met de seniorentraining. In de toekomst zal de trainingsavond op de woensdagavond zijn.
We kijken uit naar het komende jaar.
Tot bij de training!

Groetjes van de jeugdleiding,
Ruben, Coen, Ian, Masha en Martijn

jeugdfondsDe scholen zijn weer begonnen! Ook de eerste trainingen voor voetbal, hockey of judo, en de lessen voor muziek, toneel of dansen starten weer. Maar wat nu als een kind wil deelnemen aan sport of cultuur en dat thuis financieel niet mogelijk is? Het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds in onze gemeente maken dat wél mogelijk. Deze fondsen betalen (een groot deel van) de kosten voor een sportclub, zwemles of muziekles voor gezinnen met een laag inkomen. Ook overige benodigdheden, zoals een muziekinstrument of sportschoenen worden vergoed.

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten of muziekles te volgen. Het zelfvertrouwen en motivatie neemt bij kinderen toe als ze deelnemen aan sport en cultuur. Het verenigingsleven zorgt ook voor orde en regelmaat en vaak gaan de leerprestaties op school ook vooruit. Ouders met een kleine beurs kunnen hun kinderen ook laten meedoen, via het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds.

Kijk voor mee informatie en de spelregels op: https://www.jeugdsportfonds.nl/

Bent u nieuw?

en zoekt u informatie over onze vereniging?
KLIK dan hier en kom alles te weten.

netenracket

Ga naar boven