• Onze Jeugd speelt iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur  
    Senioren op dinsdag van 20:15 tot 22:15 uur en
  • Recreanten op woensdag van 20.00 tot 21.30 uur

Omdat de ventilatie in de kleedkamers niet voldoende is zijn deze niet in gebruik. Iedereen wordt verzocht om in sportkleding naar de zaal te komen zodat er alleen nog schoenen gewisseld hoeven te worden. Douchen is ook niet mogelijk. Ook tegenstanders van competititeams moeten in sporttenue verschijnen, zodat ook zij alleen maar de schoenen hoeven te wisselen.

Op vrijdag 10 mei van 20:00-23:00 vindt in De Drie Maenen het altijd super gezellige BCO Bedrijven Toernooi  weer plaats. Mail ons om een plekje voor u te reserveren! Maar liefst 10 bedrijven hebben vorig jaar meegedaan met in totaal 12 teams. Er wordt in 3 nivo klasses gespeeld en het beloofd weer een gezellige boel te worden. Tribune is open voor collega`s, familie en vrienden!

Deelnemers die vorig jaar meededen kunnen natuurlijk als eerste inschrijven, en dat waren;

Maarten Makelaardij, René van Schaik Speciaal Slager, Café Restaurant De Drie Maenen, Jumbo De Olm Krimen ad IJssel Ernst Dijkman, Hortensius Hoveniersbedrijf, Dekker Transport & Tankopslag, Kwakernaak BV Specialist in Watermanagement, Goos ReclamemakersVan der Velde Makelaardij en Verkeersschool Jaco van der Male.

 

ik ben nieuw

 

Bent u nieuw?

en zoekt u informatie over onze vereniging?
KLIK dan hier en kom alles te weten.

netenracket

Ga naar boven