• Onze Jeugd speelt iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur  
    Senioren op dinsdag van 20:15 tot 22:15 uur tot 1 maart en
  • Recreanten op woensdag van 20.00 tot 21.30 uur, vanaf 1 maart tot 22:00 uur

Senioren

ja, je leest het goed. We gaan een echt Paastoernooi organiseren bij BC Ouderkerk. Wanneer? Woensdag 27 maart aanvang 20:00 uur.

We spelen deze avond zoals vanouds voor de gezelligheid, met een paar verrassingen om het nog gezelliger te maken. Het toernooi duurt tot ongeveer 22:00 uur, het is wel leuk als je de hele avond aanwezig bent zodat we leuke partijtjes kunnen spelen. Hopelijk allemaal tot ziens op 27 maart.

konijn

Vorige week heeft u een mail gekregen met de vraag om spullen die u koopt via internet te doen via sponsorkliks. Waarom, omdat de vereniging daar commissie voor krijgt. Hieronder een voorbeeld wat het ons oplevert. Deze week heb ik iets gekocht bij Bol.com.  Dat is het bovenste bedrag, € 34,95 en dan zonder BTW is dat € 28,92. Daar krijgen we dus € 0,53 commissie over. En het mooiste is, daar hoeven wij als vereniging en u als besteller niets voor te doen en u betaalt ook niets extra's. Maar u sponsort daar dus wel de badminton mee. Als we alle cadeau's voor december nu eens via sponsorkliks kopen dan zien we in januari een leuk bedrag staan. Er is een app beschikbaar voor Android en Apple. Je kan ook zonder app bestellen, ga dan eerst naar bcouderkerk.nl, klik op het logo van sponsorkliks en dan begint het gratis sponsoren. Het is absuluut geen nep. Sponsorkliks krijgt ook commissie als wij iets kopen, 25% voor hun en 75% voor de badminton. Ze moeten tenslotte ook iets verdienen. En des te meer bestellingen we met zijn allen doen, des te blijer de penningmeester wordt. Dus als u iets online besteld, denk aan de badminton.   

sponsor

Naast het Jeugdsportfonds is er nu ook een Volwassenensportfonds. Wil je graag badmintonnen maar heb je op dit moment (tijdelijk) geen financiële ruimte informeer dan bij onze contactpersoon naar de mogelijkheden. (0640498180)

Group 365

Denkt u wellicht, badminton, dat lijkt me wel wat. En bent u 18 jaar of ouder, kom dan eens lekker een shuttletje slaan in De Drie Maenen. We spelen iedere woensdagavond van september tot en met mei en beginnen om 20:00 uur. U kunt gewoon een keer komen om het te proberen. En bent u een beginner, geen probleem, u kunt direct gewoon meedraaien tussen allemaal gezellige mensen die u hartelijk ontvangen en wegwijs maken binnen de vereniging. Wel is het raadzaam om schone zaalschoenen aan te trekken. Een leen racket hebben wij wel. Mocht u het leuk vinden dan kunt u kiezen tussen een 10 strippenkaart, of nog leuker, gewoon lid worden van BC Ouderkerk. Dan kunt u elke woensdagavond gezellig badmintonnen. Hopelijk tot ziens!lachebekkie

netenracketRecreatief spelen kan op woensdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. Gezellig een shuttle-tje slaan, kom eens langs om de sfeer te proeven! Kleding en schoenen moet u zelf meenemen, rackets zijn aanwezig. Wij spelen in sporthal De Drie Maenen u bent v.a.20.00 uur van harte welkom. Wij bieden ook een Ritten-kaart aan. Wilt u meer informatie? Op het bord in de zaal vindt u de naam van de gastheer/vrouw van de avond. 

 

Ga naar boven