We spelen iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur

Grote Clubactie2 kopierenOok dit jaar doen we weer mee met de Grote Clubactie. Hiermee proberen wij geld op te halen voor nieuwe clubtenues en trainingspakken. Als we heel veel ophalen kunnen we ook nog het jeugduitje wat groter maken. Dus aan jou de vraag om een lot te kopen voor onze jeugd. Een lot kan je kopen door op de afbeelding te klikken. Doe je mee?

Heb je nog geen loten verkocht? Doe dit dan snel. Aanstaande zaterdag 19 november is de laatste mogelijkheid om in te leveren.

jeugdfondsDe scholen zijn weer begonnen! Ook de eerste trainingen voor voetbal, hockey of judo, en de lessen voor muziek, toneel of dansen starten weer. Maar wat nu als een kind wil deelnemen aan sport of cultuur en dat thuis financieel niet mogelijk is? Het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds in onze gemeente maken dat wél mogelijk. Deze fondsen betalen (een groot deel van) de kosten voor een sportclub, zwemles of muziekles voor gezinnen met een laag inkomen. Ook overige benodigdheden, zoals een muziekinstrument of sportschoenen worden vergoed.

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten of muziekles te volgen. Het zelfvertrouwen en motivatie neemt bij kinderen toe als ze deelnemen aan sport en cultuur. Het verenigingsleven zorgt ook voor orde en regelmaat en vaak gaan de leerprestaties op school ook vooruit. Ouders met een kleine beurs kunnen hun kinderen ook laten meedoen, via het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds.

Kijk voor mee informatie en de spelregels op: https://www.jeugdsportfonds.nl/

Bent u nieuw?

en zoekt u informatie over onze vereniging?
KLIK dan hier en kom alles te weten.

netenracket

Ga naar boven