• Onze Jeugd speelt iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur  
  Senioren op dinsdag van 20:15 tot 22:15 uur en
 • Recreanten op woensdag van 20.00 tot 21.30 uur

welke vereniging steun jij

Doet u wel eens boodschappen bij de Albert Hein in Krimpen aan den IJssel. Ook daar is een mogelijkheid om ons te sponsoren. Voor elke € 15,= aan boodschappen krijgt u een muntje welke u kunt deponeren in de koker van de Badminton. U kunt sponsoren vanaf maandag 18 oktober.

ah hoe werkt het

 

groteclub

We doen dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie! Als vereniging krijgen we de kans om loten te verkopen, om zo geld op te halen voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe materialen. Vanaf de landelijke startdatum op 18 september verkopen we loten van €3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze club!

Tegenwoordig kan er online ook heel makkelijk een lot gekocht worden. Wilt u ons steunen door een lot te kopen? Dat kan via deze link: https://lot.clubactie.nl/lot/bc-ouderkerk-aan-den-ijssel/230363.

Onze jeugd heeft boekjes meegekregen om loten te verkopen. Het is natuurlijk hartstikke leuk als de boekjes leeg terugkomen. Diegene die de meeste loten verkoopt maakt kans op een mooie prijs. Inleveren van de boekjes graag voor 20 november 2021.

WhatsApp Image 2021 08 27 at 22.28.14
Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS euro’s sparen voor hun club of vereniging. Dit betekent dus ook dat u bij PLUS Vergeer in Ouderkerk aan den IJssel kunt sparen voor BC Ouderkerk!

Hoe werkt de sponsoring precies? Als klant bij PLUS ontvangt u bij elke € 10,- aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een voucher met unieke code. Vervolgens wijst u actiecode(s) toe aan onze club op een speciale website. Na de actieperiode wordt het totale sponsorbedrag verdeeld over alle deelnemende clubs en verenigingen.

We vragen u om deze mooie actie te delen met familie, buren, vrienden, kennissen en ieder ander die onze club een warm hart toedraagt. Doe uw boodschappen bij PLUS Vergeer en sponsor BCO!

 https://mijn.plus.nl/sponsorpunten/verzilveren?id=1562

Tussenstand

Knipsel

 

nieuwseizoen2021
En daarom gaan we weer lekker badmintonnen. Aanstaande woensdag 1 september gaan de recreanten vanaf 20:00 uur weer een shuttletje slaan in De Drie Maenen. En dan komt zaterdag 4 september alle jeugd naar de sporthal omdat ook zij weer lekker kunnen beginnen. Zij beginnen om 9:30 uur. Ook nieuwe leden zijn welkom op deze speeldagen. Wellicht heb je in je omgeving iemand die nodig aan het sporten moet, dat kan bij ons natuurlijk altijd. Dinsdag 7 september gaan de competitespelers weer aan hun conditie werken onder leiding van de trainer. Competite op de dinsdag begint altijd om 20:15 uur.

jeugdbadminton

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan B.C.Ouderkerk, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en B.C.Ouderkerk ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar B.C.Ouderkerk.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je B.C.Ouderkerk ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van B.C.Ouderkerk. Voor jou een kleine moeite, voor B.C.Ouderkerk zijn het directe inkomsten.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening vanB.C.Ouderkerk. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert B.C.Ouderkerk hier direct van!

Let op: geen commissie op boeken
In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch B.C.Ouderkerk weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor B.C.Ouderkerk is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert B.C.Ouderkerk dan niets op.

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Bezoek de SponsorKlikspagina van B.C.Ouderkerk

Dan is dit iets voor jou. Sponsor ons door simpelweg onderstaande instructie te vogen. Het is heel eenvoudig, kost niets en levert de club een leuk centje op.

Wat moet je doen: ben je nog geen 18 jaar, vraag dan eerst even aan je ouders

voeg minimaal 3 webwinkels toe aan je chrome browser. Daarvoor moet je eerst naar sponsorkliks en naar je favoriete club gaan, in dit geval BC Ouderkerk. Druk je op deze link dan kom je direct bij BCO/sponsorclicks terecht. Sleep nu met je linkermuisknop je favoriet webwinkel in je bladwijzerbalk. Dan zie je een aardbolletje, druk met je rechtermuisknop om de naam te veranderen en klaar is klara. Doe dit voor minimaal 3 webwinkels en je maakt kans op € 250,= gratis besteltegoed en de vereniging een bonus van € 1000,=.

De video hieronder laat precies zien hoe je ze installeert.

https://youtu.be/Y_X0lBbloZU)

Nogmaals, het kost niets en is supermakkelijk.

order here

Jeugd

 • Komen jullie zaterdag weer?

  Hoi, vorige week zaterdag 16 oktober was er geen badminton, er zijn toen een aantal jeugdspelers naar de Dutch Open geweest en hebben gekeken naar de halve en kwart finales. Dat was een superleuke dag. Nu is de herfstvakantie bijna voorbij dusss.....IMG 2460gaan we weer zelf badmintonnen. Het vakantie-uitslapen is voorbij, zaterdag om 9:30 uur verwachten we jullie weer in de sporthal van De Drie Maenen.

  Tot zaterdag!!!!!!! 

   
 • Fun Forest

  Zaterdag 9 juni is onze jeugd naar Fun Forest geweest. Waar ze allemaal over hun (boom)grens zijn gegaan. Het was een heerlijk dag met prachtig weer, teamwork en gezelligheid. Dank aan Martijn voor de organisatie en aan Ramon voor de sponsoring door Nomartech. En natuurlijk alle vrijwilligers voor hun hulp om er weer een top uitje van te maken. We sloten de dag af met wat afkoeling in de Kralingse Plas. Een mooie afsluiting van het jeugdseizoen, we zien elkaar weer in augustus met 'Krimpenerwaard in beweging' en natuurlijk weer op eerste zaterdag in september! 

  Voor alle leden zijn de foto's in de loop van de week te bekijken via deze link en met de inlogcode die je op 25 mei bij het ingaan van de Wet AVG hebt ontvangen. Niet ontvangen? Mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Wil je zelf fotoos toevoegen aan het album, mail dan de foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jouw foto wordt geüpload in het album en niet gebruikt voor andere doeleinden.

   

   

Recreatie

Heeft u misschien interesse?

Denkt u wellicht, badminton, dat lijkt me wel wat. En bent u 18 jaar of ouder, kom dan eens lekker een shuttletje slaan in De Drie Maenen. We beginnen iedere woensdagavond om 20:00 uur en dan kunt u gewoon een keer komen om het te proberen. En bent u een beginner, geen probleem, u kunt direct gewoon meedraaien tussen allemaal gezellige mensen die u hartelijk ontvangen en wegwijs maken binnen de vereniging. Wel is het raadzaam om schone zaalschoenen aan te trekken. Een leen racket hebben wij wel. Mocht u het leuk vinden dan kunt u kiezen tussen een 10 strippenkaart, of nog leuker, gewoon lid worden van BC Ouderkerk. Dan kunt u elke woensdagavond gezellig badmintonnen. Hopelijk tot ziens!lachebekkie

Recreatiespelen

netenracketRecreatief spelen kan op woensdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. Gezellig een shuttle-tje slaan, kom eens langs om de sfeer te proeven! Kleding en schoenen moet u zelf meenemen, rackets zijn aanwezig. Wordt u in september lid dan krijgt u van ons een beginners racket kado. Wij spelen in sporthal De Drie Maenen u bent v.a.20.00 uur van harte welkom. Wij bieden ook een Ritten-kaart aan. Wilt u meer informatie? Op hetbord in de zaal vindt u de naam van de gastheer/vrouw van de avond. 

 

Ga naar boven