IMG 2045
BC Ouderkerk doet mee met #KIB2017 fiets of wandel jij met ons mee op zaterdag 9 september? Je mag zoveel mensen meenemen als je wilt. De opbrengst gaat naar BCO. Kijk op deze link voor alle details tot nu toe. Geef jezelf en/of je team op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rabobank Krimpenerwaard;
'Speciaal voor verenigingen, stichtingen & scholen in de Krimpenerwaard organiseren wij op zaterdag 9 september 2017 alweer de zesde editie van Krimpenerwaard in Beweging! Tijdens deze gezellige en sportieve dag kunnen verenigingen, stichtingen & scholen een financiĆ«le sponsorbijdrage bij elkaar fietsen/wandelen. 

Dit jaar zetten wij in samenwerking met TC de Waardrenner en bureau Mens & Groen twee mooie fietstochten en een wandeltocht uit door de Krimpenerwaard. Voor de kinderen organiseren wij ook dit jaar weer een avontuurlijke kabouterroute en een stoere survivaltocht in het Loetbos. Kinderen kunnen zelf of met hun ouders aan deze tochten meedoen'

 

Ga naar boven