• Onze Jeugd speelt iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur  
    Senioren op dinsdag van 20:15 tot 22:15 uur tot 1 maart en
  • Recreanten op woensdag van 20.00 tot 21.30 uur, vanaf 1 maart tot 22:00 uur

Afgelopen woensdag is het paastoernooi gespeeld. Wat was het leuk om te zien dat jong en oud samen leuke partijtjes hebben gespeeld. Onder de bezielende leiding van Martin werd het toernooi volgens een strak tijdschema gespeeld. Ook was er nog de mogelijkheid om je zuur verdiende punten op te krikken met het pionnen/hoepel spel. Daar waren maximaal 100 punten te verdienen, volgens een rekenwonder, maar de hoogste score daar was 35. Het was toch moeilijker dan gedacht.

Na 5 potjes spelen en tussendoor ook nog het pionnen/hoepelspel waren de spelers er wel klaar mee. Vermoeid zat men in spaning te wachten op de prijsuitreikeing. Er waren dit jaar leuke prijsjes, samengesteld en gekocht door Masha, hartelijk dank Masha, en de penningmeester voor de sponsoring van deze prijsjes. In totaal waren er 6 prijzen, 3 voor de beste en 3 voor de sociaalste spelers😀. 

Teun Brouwer ging er met de eerste prijs vandoor met een punten gemiddelde van 15,8 per wedstrijd. Nummer 2 werd Niels met een gemiddelde van 15,6 en nummer 3 was voor Pankay. Mooi resultaat mannen. En dan de meest sociaalste speler was Carola, het gaat tenslotte niet om de knikkers maar om de gezelligheid. Zij had een punten gemiddelde van -6,8 punten per wedstrijd, gevolgd door Rico met een gemiddelde van -6,0. ook Danique mag zich een sociale speler noemen, zij had een gemiddelde van -4,8.

Alle spelers hartelijk dank voor julle aanwezigheid.

 

Ga naar boven