• Onze Jeugd speelt iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur  
  Senioren op dinsdag van 20:15 tot 22:15 uur en
 • Recreanten op woensdag van 20.00 tot 21.30 uur

groteclub

We doen dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie! Als vereniging krijgen we de kans om loten te verkopen, om zo geld op te halen voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe materialen. Vanaf de landelijke startdatum op 18 september verkopen we loten van €3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze club!

Tegenwoordig kan er online ook heel makkelijk een lot gekocht worden. Wilt u ons steunen door een lot te kopen? Dat kan via deze link: https://lot.clubactie.nl/lot/bc-ouderkerk-aan-den-ijssel/230363.

Onze jeugd heeft boekjes meegekregen om loten te verkopen. Het is natuurlijk hartstikke leuk als de boekjes leeg terugkomen. Diegene die de meeste loten verkoopt maakt kans op een mooie prijs. Inleveren van de boekjes graag voor 20 november 2021.

Jeugd

 • Komen jullie zaterdag weer?

  Hoi, vorige week zaterdag 16 oktober was er geen badminton, er zijn toen een aantal jeugdspelers naar de Dutch Open geweest en hebben gekeken naar de halve en kwart finales. Dat was een superleuke dag. Nu is de herfstvakantie bijna voorbij dusss.....IMG 2460gaan we weer zelf badmintonnen. Het vakantie-uitslapen is voorbij, zaterdag om 9:30 uur verwachten we jullie weer in de sporthal van De Drie Maenen.

  Tot zaterdag!!!!!!! 

   
 • Fun Forest

  Zaterdag 9 juni is onze jeugd naar Fun Forest geweest. Waar ze allemaal over hun (boom)grens zijn gegaan. Het was een heerlijk dag met prachtig weer, teamwork en gezelligheid. Dank aan Martijn voor de organisatie en aan Ramon voor de sponsoring door Nomartech. En natuurlijk alle vrijwilligers voor hun hulp om er weer een top uitje van te maken. We sloten de dag af met wat afkoeling in de Kralingse Plas. Een mooie afsluiting van het jeugdseizoen, we zien elkaar weer in augustus met 'Krimpenerwaard in beweging' en natuurlijk weer op eerste zaterdag in september! 

  Voor alle leden zijn de foto's in de loop van de week te bekijken via deze link en met de inlogcode die je op 25 mei bij het ingaan van de Wet AVG hebt ontvangen. Niet ontvangen? Mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Wil je zelf fotoos toevoegen aan het album, mail dan de foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jouw foto wordt geüpload in het album en niet gebruikt voor andere doeleinden.

   

   

Recreatie

Heeft u misschien interesse?

Denkt u wellicht, badminton, dat lijkt me wel wat. En bent u 18 jaar of ouder, kom dan eens lekker een shuttletje slaan in De Drie Maenen. We beginnen iedere woensdagavond om 20:00 uur en dan kunt u gewoon een keer komen om het te proberen. En bent u een beginner, geen probleem, u kunt direct gewoon meedraaien tussen allemaal gezellige mensen die u hartelijk ontvangen en wegwijs maken binnen de vereniging. Wel is het raadzaam om schone zaalschoenen aan te trekken. Een leen racket hebben wij wel. Mocht u het leuk vinden dan kunt u kiezen tussen een 10 strippenkaart, of nog leuker, gewoon lid worden van BC Ouderkerk. Dan kunt u elke woensdagavond gezellig badmintonnen. Hopelijk tot ziens!lachebekkie

Recreatiespelen

netenracketRecreatief spelen kan op woensdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. Gezellig een shuttle-tje slaan, kom eens langs om de sfeer te proeven! Kleding en schoenen moet u zelf meenemen, rackets zijn aanwezig. Wordt u in september lid dan krijgt u van ons een beginners racket kado. Wij spelen in sporthal De Drie Maenen u bent v.a.20.00 uur van harte welkom. Wij bieden ook een Ritten-kaart aan. Wilt u meer informatie? Op hetbord in de zaal vindt u de naam van de gastheer/vrouw van de avond. 

 

Ga naar boven