Omdat de ventilatie in de kleedkamers niet voldoende is zijn deze niet in gebruik. Iedereen wordt verzocht om in sportkleding naar de zaal te komen zodat er alleen nog schoenen gewisseld hoeven te worden. Douchen is ook niet mogelijk. Ook tegenstanders van competititeams moeten in sporttenue verschijnen, zodat ook zij alleen maar de schoenen hoeven te wisselen.

groteclubBC Ouderkerk aan den IJssel gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Het is dit jaar ook mogelijk om online loten te verkopen, wat helemaal coronaproof is.

Steun ons cluppie 🏸 koop een lot, of 2,3,...en win toffe prijzen. Van de opbrengst kopen we materialen voor leuke activiteiten voor jong en oud. #blijmee
badminton
 We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

• Fun Forest

Zaterdag 9 juni is onze jeugd naar Fun Forest geweest. Waar ze allemaal over hun (boom)grens zijn gegaan. Het was een heerlijk dag met prachtig weer, teamwork en gezelligheid. Dank aan Martijn voor de organisatie en aan Ramon voor de sponsoring door Nomartech. En natuurlijk alle vrijwilligers voor hun hulp om er weer een top uitje van te maken. We sloten de dag af met wat afkoeling in de Kralingse Plas. Een mooie afsluiting van het jeugdseizoen, we zien elkaar weer in augustus met 'Krimpenerwaard in beweging' en natuurlijk weer op eerste zaterdag in september!

Voor alle leden zijn de foto's in de loop van de week te bekijken via deze link en met de inlogcode die je op 25 mei bij het ingaan van de Wet AVG hebt ontvangen. Niet ontvangen? Mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je zelf fotoos toevoegen aan het album, mail dan de foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jouw foto wordt geüpload in het album en niet gebruikt voor andere doeleinden.

• Badminton School Toernooi 7 maart

badmintonpoppetjeWoensdag 7 maart hebben 96 kinderen uit groep 5 tm 8 lekker gebadmintond. En wat een talent! Petje af voor de organisatie! Met dank aan de mannen van SynerKri en de 10 toppers die namens BCO aanwezig waren. Voor iedereen die tijdens het toernooi riep: 'badminton is écht leuk' neem je voucher mee en kom nog eens lekker een shutteltje bij ons slaan. Onze jeugd speelt op zaterdag van 9:30-12:00 neem schone schoenen mee, voor een racket zorgen wij.

Denkt u wellicht, badminton, dat lijkt me wel wat. En bent u 18 jaar of ouder, kom dan eens lekker een shuttletje slaan in De Drie Maenen. We beginnen iedere woensdagavond om 20:00 uur en dan kunt u gewoon een keer komen om het te proberen. En bent u een beginner, geen probleem, u kunt direct gewoon meedraaien tussen allemaal gezellige mensen die u hartelijk ontvangen en wegwijs maken binnen de vereniging. Wel is het raadzaam om schone zaalschoenen aan te trekken. Een leen racket hebben wij wel. Mocht u het leuk vinden dan kunt u kiezen tussen een 10 strippenkaart, of nog leuker, gewoon lid worden van BC Ouderkerk. Dan kunt u elke woensdagavond gezellig badmintonnen. Hopelijk tot ziens!lachebekkie