• Onze Jeugd speelt iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur  
  Senioren op dinsdag van 20:15 tot 22:15 uur en
 • Recreanten op woensdag van 20.00 tot 21.30 uur

Het is al weer bijna zomer vakantie en wat een raar einde van dit seizoen! Normaal stoppen we eind mei met spelen in de zaal. Dit jaar zijn we eind mei begonnen met buitenbadminton bij vv Spirit. We hebben goed nieuws, want daar gaan we tot aan de zomervakantie mee door! Dankzij vv Spirit hebben we op alle zaterdagen tot de schoolvakantie (toch) nog de gelegenheid om buiten lekker sportief bezig te zijn.  

In augustus informeren we jullie over de start van het nieuwe seizoen in september.

BCO Buiten Badminton Jeugd

De training gaat door bij min 8 deelnemers, max windkracht 3 en geen regen. Conform de richtlijnen van het RIVM, moeten we vooraf weten of je mee doet. 

Meld je dus aan!

ALLE jeugdleden tm 17 jaar

Training van Mike 

bij vv Spirit via de hoofdingang Sportlaan 3

Inschrijven voor de activiteit kan via onderstaand link. Waarom moet je een account aan maken? Omdat je dan direct geïnformeerd wordt als de activiteit niet door kan gaan.

Aanmelden 11 juli 

VELD 2 / 9.30 - 11.00 uur 

(half kunstgrasveld)

Jeugd tm 12 jaar

Jeugd 13-17 jaar

Aanmelden 18 juli 

VELD 2 /  9.30 - 11.00 uur

(half kunstgrasveld)

Jeugd tm 12 jaar

Jeugd 13-17 jaar

Houd je mail (spam), FB en de website goed in de gaten ivm aflastingen. Bij vragen bel ons (06-40498180)

Tot zaterdag!

Jeugd

 • Fun Forest

  Zaterdag 9 juni is onze jeugd naar Fun Forest geweest. Waar ze allemaal over hun (boom)grens zijn gegaan. Het was een heerlijk dag met prachtig weer, teamwork en gezelligheid. Dank aan Martijn voor de organisatie en aan Ramon voor de sponsoring door Nomartech. En natuurlijk alle vrijwilligers voor hun hulp om er weer een top uitje van te maken. We sloten de dag af met wat afkoeling in de Kralingse Plas. Een mooie afsluiting van het jeugdseizoen, we zien elkaar weer in augustus met 'Krimpenerwaard in beweging' en natuurlijk weer op eerste zaterdag in september! 

  Voor alle leden zijn de foto's in de loop van de week te bekijken via deze link en met de inlogcode die je op 25 mei bij het ingaan van de Wet AVG hebt ontvangen. Niet ontvangen? Mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Wil je zelf fotoos toevoegen aan het album, mail dan de foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jouw foto wordt geüpload in het album en niet gebruikt voor andere doeleinden.

   

   
 • Badminton School Toernooi 7 maart

  badmintonpoppetjeWoensdag 7 maart hebben 96 kinderen uit groep 5 tm 8 lekker gebadmintond. En wat een talent! Petje af voor de organisatie! Met dank aan de mannen van SynerKri en de 10 toppers die namens BCO aanwezig waren. Voor iedereen die tijdens het toernooi riep: 'badminton is écht leuk' neem je voucher mee en kom nog eens lekker een shutteltje bij ons slaan. Onze jeugd speelt op zaterdag van 9:30-12:00 neem schone schoenen mee, voor een racket zorgen wij.

   

Recreatie

Heeft u misschien interesse?

Denkt u wellicht, badminton, dat lijkt me wel wat. En bent u 18 jaar of ouder, kom dan eens lekker een shuttletje slaan in De Drie Maenen. We beginnen iedere woensdagavond om 20:00 uur en dan kunt u gewoon een keer komen om het te proberen. En bent u een beginner, geen probleem, u kunt direct gewoon meedraaien tussen allemaal gezellige mensen die u hartelijk ontvangen en wegwijs maken binnen de vereniging. Wel is het raadzaam om schone zaalschoenen aan te trekken. Een leen racket hebben wij wel. Mocht u het leuk vinden dan kunt u kiezen tussen een 10 strippenkaart, of nog leuker, gewoon lid worden van BC Ouderkerk. Dan kunt u elke woensdagavond gezellig badmintonnen. Hopelijk tot ziens!lachebekkie

Recreatiespelen

netenracketRecreatief spelen kan op woensdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. Gezellig een shuttle-tje slaan, kom eens langs om de sfeer te proeven! Kleding en schoenen moet u zelf meenemen, rackets zijn aanwezig. Wordt u in september lid dan krijgt u van ons een beginners racket kado. Wij spelen in sporthal De Drie Maenen u bent v.a.20.00 uur van harte welkom. Wij bieden ook een Ritten-kaart aan. Wilt u meer informatie? Op hetbord in de zaal vindt u de naam van de gastheer/vrouw van de avond. 

 

Ga naar boven