Dan is dit iets voor jou. Sponsor ons door simpelweg onderstaande instructie te vogen. Het is heel eenvoudig, kost niets en levert de club een leuk centje op.

Wat moet je doen: ben je nog geen 18 jaar, vraag dan eerst even aan je ouders

voeg minimaal 3 webwinkels toe aan je chrome browser. Daarvoor moet je eerst naar sponsorkliks en naar je favoriete club gaan, in dit geval BC Ouderkerk. Druk je op deze link dan kom je direct bij BCO/sponsorclicks terecht. Sleep nu met je linkermuisknop je favoriet webwinkel in je bladwijzerbalk. Dan zie je een aardbolletje, druk met je rechtermuisknop om de naam te veranderen en klaar is klara. Doe dit voor minimaal 3 webwinkels en je maakt kans op € 250,= gratis besteltegoed en de vereniging een bonus van € 1000,=.

De video hieronder laat precies zien hoe je ze installeert.

Nogmaals, het kost niets en is supermakkelijk.

order here

03 sept 2022
eerste speeldag Jeugd
06 sept 2022
07 sept 2022
eerste speeldag recreanten
10 sept 2022
geen jeugd
13 sept 2022
14 sept 2022
17 sept 2022
jeugd
20 sept 2022

• Jeugdsportfonds

jeugdfondsDe scholen zijn weer begonnen! Ook de eerste trainingen voor voetbal, hockey of judo, en de lessen voor muziek, toneel of dansen starten weer. Maar wat nu als een kind wil deelnemen aan sport of cultuur en dat thuis financieel niet mogelijk is? Het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds in onze gemeente maken dat wél mogelijk. Deze fondsen betalen (een groot deel van) de kosten voor een sportclub, zwemles of muziekles voor gezinnen met een laag inkomen. Ook overige benodigdheden, zoals een muziekinstrument of sportschoenen worden vergoed.

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten of muziekles te volgen. Het zelfvertrouwen en motivatie neemt bij kinderen toe als ze deelnemen aan sport en cultuur. Het verenigingsleven zorgt ook voor orde en regelmaat en vaak gaan de leerprestaties op school ook vooruit. Ouders met een kleine beurs kunnen hun kinderen ook laten meedoen, via het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds.

Kijk voor mee informatie en de spelregels op: https://www.jeugdsportfonds.nl/

Denkt u wellicht, badminton, dat lijkt me wel wat. En bent u 18 jaar of ouder, kom dan eens lekker een shuttletje slaan in De Drie Maenen. We spelen iedere woensdagavond van september tot en met mei en beginnen om 20:00 uur. U kunt gewoon een keer komen om het te proberen. En bent u een beginner, geen probleem, u kunt direct gewoon meedraaien tussen allemaal gezellige mensen die u hartelijk ontvangen en wegwijs maken binnen de vereniging. Wel is het raadzaam om schone zaalschoenen aan te trekken. Een leen racket hebben wij wel. Mocht u het leuk vinden dan kunt u kiezen tussen een 10 strippenkaart, of nog leuker, gewoon lid worden van BC Ouderkerk. Dan kunt u elke woensdagavond gezellig badmintonnen. Hopelijk tot ziens!lachebekkie