• Onze Jeugd speelt iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur  
  Senioren op dinsdag van 20:15 tot 22:15 uur en
 • Recreanten op woensdag van 20.00 tot 21.30 uur

Beste competitiespelers,

Het seizoen is weer begonnen, training en wedstrijden zijn in volle gang. Nu nog even wennen aan alle veranderingen.

Onze nieuwe competitieleider Elma heeft alles tot in de puntjes voorbereid en is nog steeds erg druk met het omzetten van wedstrijden en het contact met tegenstanders en de bond. Heb je nog vragen of tips neem dan even contact haar op.

Ter voorbereiding op dit seizoen zijn in de Algemene Ledenvergadering van mei j.l. een aantal veranderingen in de gebruikelijke gang van zaken met elkaar afgestemd. 

Shuttles

Dit jaar preparen teams 1 en 2 en het heren team hun eigen veren shuttles voor de thuiswedstrijden. Gemiddeld is 1,5 koker per thuiswedstrijd per team is voldoende. De shuttles die je overhoudt kunnen weer mee voor de volgende thuis wedstrijd. Rob besteld zo'n 2 keer per jaar shuttles bij de groothandel. Masha zal deze aan de teams uitdelen en inmiddels is iedereen voor 2 wedstrijden voorzien. Check YouTube voor de beste manier om je shuttles te prepareren.

Nieuwe plastic shuttles voor de thuiswedstrijden zijn op voorraad. Team 3 kan voor een nieuwe koker op dinsdag avond terecht bij Rob of Masha. 

Nieuwe aanvangstijd dinsdagavond

Om de beheerder de tijd en voldoende gelegenheid te geven de zaal goed schoon te maken waardoor wij minder hinder ondervinden van de gladheid, is afgesproken dat wij voortaan v.a. 20.15 de zaal betreden/huren. Helaas is dit niet gecommuniceerd aan de bezoekende badminton clubs. De beheerders zijn hiervan op de hoogte, het verzoek is om gezamelijk de tegenstanders op te vangen en hen een warm welkom geven. Bespreek ook vast bij de uitwedstrijd dat we een kwartiertje later starten dan op de uitnodiging is aangegeven.

Gastvrouw/heer woensdagavond

Op woensdagavond is er een wisselende aanloop voor Rittenkaarten naast de aanwezige vaste spelers. Om de recreanten zoveel mogelijk de gelegenheid tot spelen te geven is er afgesproken dat er altijd een gastvrouw -of heer aanwezig is in de periode september tm januari, om nieuwe spelers te ontvangen en kaarten af te tekenen. Er is voor gekozen om de indeling aan de teams zelf over te laten, elk team is inmiddels op de hoogte over wanneer ze aan de beurt zijn. Vergeet niet je racket en schoenen mee te nemen.

Heb je vragen, een topidee of tips mbt de woensdagavond deel deze dan met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Martin zet zich in om alles praktisch in goede banen te leiden, zo is er een aanwezigheids lijst en een rooster gemaakt.

September Team 1

Oktober Heren team

November Team 3

December 

Januari Team 2

Iedereen is uiteraard altijd welkom op woensdagavond om lekker een shutteltje te komen slaan!

Onze sponsors

Hier aanmelden
voor de nieuwsbrief

Agenda

November 2019
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

sponsorkliks

ik ben nieuw

 

16 nov 2019
09:30 - 12:00 uur
Vriendjes en vriendinnetjes toernooi
19 nov 2019
20:15 - 22:15 uur
Training Mike
26 nov 2019
20:15 - 23:15 uur
BCO 1 - Selecta 1
26 nov 2019
20:15 - 23:15 uur
BCO 2 - Schoonhoven 2
26 nov 2019
20:15 - 23:15 uur
BCO 3 - SNA 1
26 nov 2019
20:15 - 23:15 uur
BCO M1 - Papendrecht M1
03 dec 2019
20:15 - 23:15 uur
BCO 1 - Alblasserdam 3
03 dec 2019
20:15 - 23:15 uur
BCO 2 - Alblasserdam 5

Bent u nieuw?

en zoekt u informatie over onze vereniging?
KLIK dan hier en kom alles te weten.

netenracket

Jeugd

 • We zijn al begonnen

  Ja je leest het goed, zaterdag 7 september is de jeugd weer begonnen met spelen in de Drie Maenen. Heel leuk om te zien dat er ook weer nieuwe jongens en meiden aanwezig waren om deze echt leuke sport uit te proberen. Heb jij nou ook zin om het te proberen, kom dan op zaterdagochtend naar De Drie Maenen in Ouderkerk aan den IJssel. het enige wat je aan met doen is sportkleren en zaalschoenen. Niet twijfelen, gewoon doen. Het is echt hartstikke leuk. jeugdbadmintonWe beginnen elke zaterdag om 9:30 uur.

   

   
 • Fun Forest

  Zaterdag 9 juni is onze jeugd naar Fun Forest geweest. Waar ze allemaal over hun (boom)grens zijn gegaan. Het was een heerlijk dag met prachtig weer, teamwork en gezelligheid. Dank aan Martijn voor de organisatie en aan Ramon voor de sponsoring door Nomartech. En natuurlijk alle vrijwilligers voor hun hulp om er weer een top uitje van te maken. We sloten de dag af met wat afkoeling in de Kralingse Plas. Een mooie afsluiting van het jeugdseizoen, we zien elkaar weer in augustus met 'Krimpenerwaard in beweging' en natuurlijk weer op eerste zaterdag in september! 

  Voor alle leden zijn de foto's in de loop van de week te bekijken via deze link en met de inlogcode die je op 25 mei bij het ingaan van de Wet AVG hebt ontvangen. Niet ontvangen? Mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Wil je zelf fotoos toevoegen aan het album, mail dan de foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jouw foto wordt geüpload in het album en niet gebruikt voor andere doeleinden.

   

   

Recreatie

Heeft u misschien interesse?

Denkt u wellicht, badminton, dat lijkt me wel wat. En bent u 18 jaar of ouder, kom dan eens lekker een shuttletje slaan in De Drie Maenen. We beginnen iedere woensdagavond om 20:00 uur en dan kunt u gewoon een keer komen om het te proberen. En bent u een beginner, geen probleem, u kunt direct gewoon meedraaien tussen allemaal gezellige mensen die u hartelijk ontvangen en wegwijs maken binnen de vereniging. Wel is het raadzaam om schone zaalschoenen aan te trekken. Een leen racket hebben wij wel. Mocht u het leuk vinden dan kunt u kiezen tussen een 10 strippenkaart, of nog leuker, gewoon lid worden van BC Ouderkerk. Dan kunt u elke woensdagavond gezellig badmintonnen. Hopelijk tot ziens!lachebekkie

Recreatiespelen

netenracketRecreatief spelen kan op woensdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. Gezellig een shuttle-tje slaan, kom eens langs om de sfeer te proeven! Kleding en schoenen moet u zelf meenemen, rackets zijn aanwezig. Wordt u in september lid dan krijgt u van ons een beginners racket kado. Wij spelen in sporthal De Drie Maenen u bent v.a.20.00 uur van harte welkom. Wij bieden ook een Ritten-kaart aan. Wilt u meer informatie? Op hetbord in de zaal vindt u de naam van de gastheer/vrouw van de avond. 

 

Competitie

 • wedstrijdverslag team 3

  Afgelopen vrijdag heeft team 3 gespeeld in Alblasserdam. De dubbel werd overtuigend gewonnen door de dames en nét verloren door de heren. David en Jaco hebben gestreden in de enkel, maar helaas. Coby won de wedstrijd op haar sloffen, terwijl Arinda een derde set speelde. De tweede set kwam ze terug van 3-13 en won de partij. De derde set was ze overtuigend de betere.

  De mixen waren spannende partijen, lag dicht bij elkaar. Uiteindelijk werd het 4-4, het team is met een tevreden gevoel naar huis gegaan.
  wedstr

   
 • Mannenteam

  het mannenteam van BCO bestaat uit

  Yamandu, Ian, Michel, Ruben, Coen en Hans

   

   
 • Team 3

  Team 3 bestaat uit

  Teun, Jaco, David, Coby, Arinda en Caroline

   
 • Team 2

  Team 2 bestaat uit

  Martijn, Elma en Nancy

   

   
 • Team 1

  Team 1 bestaat uit

  Rob, Niels, Masha en Jacqueline

   

Ga naar boven