Jij maakt het verschil!

Op zaterdag 14 september is het weer tijd voor de Hollandse IJssel in Beweging! Rabobank Hollandse IJssel zorgt ervoor dat je gedurende deze dag een geldbedrag kan verdienen voor jouw vereniging. Dit doe je heel gemakkelijk door in beweging te komen! Er zijn fietsroutes, wandelroutes en kinderroutes uitgezet door de hele Krimpenerwaard. Als je meedoet, kun je tot €5,- verdienen voor de club!

BC Ouderkerk doet ook mee en heeft het teamnummer 89 gekregen. Dit nummer heb je nodig om ervoor te zorgen dat het geld naar de juiste vereniging gaat. Blijf dus zaterdag niet zitten en ga één van de routes volgen! Je kan zelfs eerst naar de training komen en daarna beginnen met fietsen! Je kunt namelijk tot 14.00 één van de routes starten.

En dat is nog niet alles. Bewegen is veel gezelliger als we het samen doen. Daarom dagen wij jou uit! Denk jij dat je de fietsroute van 36 kilometer kan afleggen? Deel het dan met ons via #BCOinBeweging. Vergeet ook niet die luie teammaat van je uit te dagen door hem of haar in dit bericht te taggen!

Op de site van de Rabobank kun je meer informatie vinden over Hollandse IJssel in Beweging.

fietsen

Ga naar boven