We spelen iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur

Zaterdag 9 juni is onze jeugd naar Fun Forest geweest. Waar ze allemaal over hun (boom)grens zijn gegaan. Het was een heerlijk dag met prachtig weer, teamwork en gezelligheid. Dank aan Martijn voor de organisatie en aan Ramon voor de sponsoring door Nomartech. En natuurlijk alle vrijwilligers voor hun hulp om er weer een top uitje van te maken. We sloten de dag af met wat afkoeling in de Kralingse Plas. Een mooie afsluiting van het jeugdseizoen, we zien elkaar weer in augustus met 'Krimpenerwaard in beweging' en natuurlijk weer op eerste zaterdag in september! 

Voor alle leden zijn de foto's in de loop van de week te bekijken via deze link en met de inlogcode die je op 25 mei bij het ingaan van de Wet AVG hebt ontvangen. Niet ontvangen? Mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je zelf fotoos toevoegen aan het album, mail dan de foto's naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jouw foto wordt geĆ¼pload in het album en niet gebruikt voor andere doeleinden.

 

Bent u nieuw?

en zoekt u informatie over onze vereniging?
KLIK dan hier en kom alles te weten.

netenracket

Ga naar boven