• Onze Jeugd speelt iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur  
  Senioren op dinsdag van 20:15 tot 22:15 uur tot 1 maart en
 • Recreanten op woensdag van 20.00 tot 21.30 uur, vanaf 1 maart tot 22:00 uur

Privacyverklaring

Als je informatie aanvraagt via onze website, telefonisch contact met ons opneemt en/of zich bij ons aanmeldt dan registreren wij persoonsgegevens van jou. Wij zijn zorgvuldig met de verwerking en beveiliging van jouw persoonsgegevens. Hierbij houden wij ons aan de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze privacyverklaring lees jij hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan.


Wat zijn persoonsgegevens en wat wordt verstaan onder verwerking van persoonsgegevens?
Een persoonsgegeven is alle informatie over een geïdentificeerd of identificeerbaar natuurlijk persoon. Elk gegeven waarmee een persoon direct of indirect kan worden geïdentificeerd is een persoonsgegeven. Het kan gaan om jouw naam en contactgegevens en elk ander gegeven dat aan jou gekoppeld is of kan worden, waaronder bijvoorbeeld e-mailadres en bankgegevens, etc.
Onder verwerking van persoonsgegevens wordt elke handeling of geheel van handelingen met betrekking tot persoonsgegevens verstaan.

Wie is verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens?
Badminton Club Ouderkerk is verantwoordelijk voor de verwerking van jouw persoonsgegevens. Dit houdt in dat Badminton Club Ouderkerk de doeleinden en de middelen voor de verwerking zelf bepaalt en dat Badminton Club Ouderkerk verantwoordelijk is voor de naleving van de regelgeving. Badminton Club Ouderkerk is de te Ouderkerk aan den IJssel gevestigde vereniging met volledige rechtsbevoegdheid, KvK nr. 40464907, te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waarom gebruiken wij jouw persoonsgegevens?
Badminton Club Ouderkerk verwerkt jouw persoonsgegevens voor diverse doeleinden. Wij verwerken alleen de daarvoor noodzakelijke persoonsgegevens.
De volgende doelen zijn van toepassing bij de verwerking van persoonsgegevens door Badminton Club Ouderkerk:
• om contact met je te kunnen opnemen;
• om je informatie te sturen;
• voor het aangaan en uitvoeren van (leden- en overige) overeenkomsten;
• voor statistische doeleinden, voor bijv. de aanvraag van subsidie;
• voor het afhandelen van klachten en complimenten;
• voor jubileumactiviteiten.
Indien je geen prijs meer stelt op informatie van Badminton Club Ouderkerk, dan biedt Badminton Club Ouderkerk jou altijd de gelegenheid om je hiervan uit te laten schrijven.

Website
De website van Badminton Club Ouderkerk maakt gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. https://bcouderkerk.nl maakt geen gebruik van cookies. De website wordt door de website beheerder up-tot-date gehouden. De website registreert alleen naam en email adres welke worden gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief. Hiervoor kunt u zich zelf af melden via de nieuwsbrief, op de site of middels een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. de verwerking hiervan duurt doorgaans 10 dagen.

Beeldmateriaal
Aan alle leden wordt een schriftelijke verklaring gevraagd voor de publicatie van beeldmateriaal voor alle activiteiten gedurende het lidmaatschap. Het foto archief op de website is alleen voor (oud)leden toegankelijk via een inlogcode.

Hoe worden jouw persoonsgegevens beveiligd?
Badminton Club Ouderkerk neemt de bescherming van uw gegevens serieus en heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om de persoonsgegevens en het beeldmateriaal te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Aan wie verstrekken wij jouw persoonsgegevens?
Jouw persoongegevens worden beheerd door de penningmeester en zijn verder uitsluitend beschikbaar voor bestuursleden en vrijwilligers voor zover dit noodzakelijk is gelet op het doel van de gegevensverwerking. Jouw persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt. Met uitzondering van jouw expliciete toestemming of bij wettelijke verplichting.
Hoe lang bewaren wij jouw persoonsgegevens?
Badminton Club Ouderkerk bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor de gegevens worden verwerkt, en in elk geval zo lang als specifieke regelgeving vereist.

Wat zijn jouw privacyrechten?
Je hebt recht op inzage in jouw persoonsgegevens, het recht om correctie, beperking of verwijdering van jouw persoonsgegevens te vragen en daarnaast kun je vragen om overdracht van jouw gegevens.

Ten slotte kun je bezwaar maken tegen het gebruik van jouw gegevens. Indien de verwerking van jouw gegevens en beeldmateriaal berust op toestemming, dan kun je deze te allen tijde intrekken.
Je kunt jouw schriftelijke verzoeken danwel vragen m.b.t. privacy gerelateerde zaken sturen aan:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je bent tevens gerechtigd een klacht in te dienen over het gebruik van jouw gegevens bij de Autoriteit persoonsgegevens.
Wil je meer weten over de wetgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens? Kijk op wetten.overheid.nl.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze Privacyverklaring. Controleer daarom regelmatig de Privacyverklaring voor de laatste versie van ons privacybeleid.

Vragen?
Als je nog vragen hebt over ons privacybeleid, neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wie speelt waar en wanneer

29 mei 2024
19:00 Jeugd training
29 mei 2024
20:00 recreanten
01 juni 2024
09:30 jeugd badminton
05 juni 2024
19:00 Jeugd training
08 juni 2024
09:30 jeugd badminton
15 juni 2024
09:30 jeugd badminton
22 juni 2024 geen badminton
29 juni 2024
09:30 Afsluittoernooi

Bent u nieuw?

en zoekt u informatie over onze vereniging?
KLIK dan hier en kom alles te weten.

netenracket

Jeugd

 • Jeugdtoernooi Lek & IJssel

  OUDERKERK AAN DEN IJSSEL/ KRIMPEN AAN DE LEK- Sinds dit jaar organiseren Badmintonclub Ouderkerk en Badmintonclub Shuttlek samen een jeugdtoernooi, genaamd het “Lek en IJsseltoernooi”.

  Bij de toekomstige tweede editie van het Lek en IJsseltoernooi zijn andere badmintonclubs van harte welkom om aan te sluiten. Het toernooi zal beginnen met voorrondes op 25 mei, om 9:30 in De Drie Maenen (Ouderkerk aan den IJssel). Op 1 juni starten de finalerondes om 09:00 in De Walvis (Krimpen aan de Lek).

  Op 1 juni om 10:30 krijgen de jeugdleden ook een speciale clinic onder leiding van professionele badmintonspelers Alyssa Tirtosentono en Brian Wassink. De zaal is open voor familieleden en badmintonliefhebbers die naar de wedstrijden willen kijken en de clinic willen bijwonen.

  Foto: Ivet Photography

  BRON: rtvkrimpenerwaard.nl

   
 • Nieuw speeljaar

  Beste allemaal,

  vorig jaar was weer een leuk en succesvol badmintonjaar. We kijken terug op 28 trainingsochtenden, 4 toernooitjes, een uitje naar de Dutch Open in Almere en natuurlijk het spectaculaire tentenkamp. Dit jaar was het eerste jaar waarin we het seizoen hebben afgesloten met een tentenkamp. Wij vonden het een groot succes. Als we jullie blije (en niet uitgeslapen) koppies moesten geloven, vonden jullie dat ook. We hebben de tenten opgezet, we sloegen een shuttle over het net, we huppelden naar de Blokhut om een ijsje te halen, we zagen achter de bomen de zon dalen, we stapelden hout op en staken het in de fik, we propten marshmallows en popcorn in onze mik, we begonnen langzaamaan te gapen en we kropen onze tent in om te slapen. Dat gold niet voor iedereen: de leiding zag hoe het zonnetje onderging en hoe het weer verscheen.
  Schermafbeelding 2023 08 20 131208

  In dit nieuwe badmintonjaar zijn er wat kleine veranderingen. We zijn dit jaar eerder begonnen, op 19 augustus. We beginnen eerder omdat een aantal jeugdtrainingen in de komende vakantieperiodes zullen vervallen. In de agenda is te vinden wanneer er wel en geen jeugdtraining zal zijn. Als tweede verandert de trainingsdag voor de senioren. Voor de oudere jeugd is dit belangrijk om te weten. Jullie zijn namelijk van harte welkom om mee te doen met de seniorentraining. In de toekomst zal de trainingsavond op de woensdagavond zijn.
  We kijken uit naar het komende jaar.
  Tot bij de training!

  Groetjes van de jeugdleiding,
  Ruben, Coen, Ian, Masha en Martijn

   

Senioren

Wat was het weer gezellig

Afgelopen woensdag is het paastoernooi gespeeld. Wat was het leuk om te zien dat jong en oud samen leuke partijtjes hebben gespeeld. Onder de bezielende leiding van Martin werd het toernooi volgens een strak tijdschema gespeeld. Ook was er nog de mogelijkheid om je zuur verdiende punten op te krikken met het pionnen/hoepel spel. Daar waren maximaal 100 punten te verdienen, volgens een rekenwonder, maar de hoogste score daar was 35. Het was toch moeilijker dan gedacht.

Na 5 potjes spelen en tussendoor ook nog het pionnen/hoepelspel waren de spelers er wel klaar mee. Vermoeid zat men in spaning te wachten op de prijsuitreikeing. Er waren dit jaar leuke prijsjes, samengesteld en gekocht door Masha, hartelijk dank Masha, en de penningmeester voor de sponsoring van deze prijsjes. In totaal waren er 6 prijzen, 3 voor de beste en 3 voor de sociaalste spelers😀. 

Teun Brouwer ging er met de eerste prijs vandoor met een punten gemiddelde van 15,8 per wedstrijd. Nummer 2 werd Niels met een gemiddelde van 15,6 en nummer 3 was voor Pankay. Mooi resultaat mannen. En dan de meest sociaalste speler was Carola, het gaat tenslotte niet om de knikkers maar om de gezelligheid. Zij had een punten gemiddelde van -6,8 punten per wedstrijd, gevolgd door Rico met een gemiddelde van -6,0. ook Danique mag zich een sociale speler noemen, zij had een gemiddelde van -4,8.

Alle spelers hartelijk dank voor julle aanwezigheid.

 

Paastoernooi 27 maart

ja, je leest het goed. We gaan een echt Paastoernooi organiseren bij BC Ouderkerk. Wanneer? Woensdag 27 maart aanvang 20:00 uur.

We spelen deze avond zoals vanouds voor de gezelligheid, met een paar verrassingen om het nog gezelliger te maken. Het toernooi duurt tot ongeveer 22:00 uur, het is wel leuk als je de hele avond aanwezig bent zodat we leuke partijtjes kunnen spelen. Hopelijk allemaal tot ziens op 27 maart.

konijn

Waarom Sponsorkliks

Vorige week heeft u een mail gekregen met de vraag om spullen die u koopt via internet te doen via sponsorkliks. Waarom, omdat de vereniging daar commissie voor krijgt. Hieronder een voorbeeld wat het ons oplevert. Deze week heb ik iets gekocht bij Bol.com.  Dat is het bovenste bedrag, € 34,95 en dan zonder BTW is dat € 28,92. Daar krijgen we dus € 0,53 commissie over. En het mooiste is, daar hoeven wij als vereniging en u als besteller niets voor te doen en u betaalt ook niets extra's. Maar u sponsort daar dus wel de badminton mee. Als we alle cadeau's voor december nu eens via sponsorkliks kopen dan zien we in januari een leuk bedrag staan. Er is een app beschikbaar voor Android en Apple. Je kan ook zonder app bestellen, ga dan eerst naar bcouderkerk.nl, klik op het logo van sponsorkliks en dan begint het gratis sponsoren. Het is absuluut geen nep. Sponsorkliks krijgt ook commissie als wij iets kopen, 25% voor hun en 75% voor de badminton. Ze moeten tenslotte ook iets verdienen. En des te meer bestellingen we met zijn allen doen, des te blijer de penningmeester wordt. Dus als u iets online besteld, denk aan de badminton.   

sponsor

Ga naar boven