Jij maakt het verschil!

Op zaterdag 14 september is het weer tijd voor de Hollandse IJssel in Beweging! Rabobank Hollandse IJssel zorgt ervoor dat je gedurende deze dag een geldbedrag kan verdienen voor jouw vereniging. Dit doe je heel gemakkelijk door in beweging te komen! Er zijn fietsroutes, wandelroutes en kinderroutes uitgezet door de hele Krimpenerwaard. Als je meedoet, kun je tot €5,- verdienen voor de club!

BC Ouderkerk doet ook mee en heeft het teamnummer 89 gekregen. Dit nummer heb

...

De competitie wedstrijden van onze senioren teams zijn ten einde. Er is een nieuwe indeling in de competitie en er zijn mooie resultaten behaald dit jaar.
Team 1 eindigt op een mooie 2e plaats met 66 punten.
Team 2 eindigt op een mooie 5e plaats met 52 punten.
Team 3 eindigt op een keurige 4e plaats met 43 punten.
Het mannenteam heeft 2 competierondes gespeeld, de eerste ronde kwamen ze niet verder dan de laatste plaats met 18 punten, de tweede ronde eindigde in een mooie 2e plaats.

We gaan in

...

De bc Ouderkerk Instagram (tag) account is live! Je kunt ons dus v.a. nu taggen in jouw Insta-message. #bcouderkerk 

insta

arievanherk

Het bestuur van BCO heeft haar leden op 3 mei per email een uitnodiging gestuurd voor de Algemene Ledenvergadering. Deze vindt plaats op dinsdag 15 mei om 20:00 uur in MFG De Drie Maenen.

In deze email-uitnodiging is de agenda ALV 2018 en de notulen ALV 2017 bijgesloten. Heeft u geen email ontvangen? Meldt ons dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken....

Zaterdag 5 mei is er (toch) geen badminton!!! De Drie Maenen is gesloten. We zien jullie graag weer op 12 mei! In de meivakantie is er op woensdagavond 2 én 9 mei v.a. 20:00 een baan beschikbaar voor jeugdleden die zin hebben om een shutteltje te slaan. Je bent van harte welkom!

Op zaterdag 5 mei kun je wél v.a. 10:00 je geraniums ophalen op de Kerkweg in Ouderkerk ad IJssel bij Schadebedrijf De Ridder. (Vlak voor afslag vv Spirit) 

 

IMG 5274

Neem zaterdag gezellig een vriendje of vriendinnetje mee. Vergeet ook niet om je bestellijst voor de Geranium Actie mee te nemen! Tot zaterdag!

Screen Shot 11 08 17

maenenpiek

voor de sponsoring!!!!

Op zaterdag 28 oktober doen we mee aan deze geweldige clinic bij BC Slyuyk Lekkerkerk. Opgeven kan nog, maar moet wel echt snel, bij Jaqueline via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

...

Poster AH sportactie 2017

Heb je een volle spaarkaart en wil je graag een keertje  komen badmintonnen? Klik op deze link voor ons aanbod, boek meteen! Wij kijken ernaar uit jouw te  mogen ontvangen! Tot Gauw!

IMG 2906

IMG 2046

Zaterdag 2 september is de eerste speeldag van het nieuwe seizoen. In september kunnen geïnteresseerden een keertje gratis proberen. Dus ken je iemand die ook wil badmintonnen neem hem of haar meteen mee! 

Wordt je in september lid van onze vereniging dan krijg je een (beginners) racket kado! 

IMG 2056

Trots presenteren we de nieuwe lijn voor de komende jaren met dank aan onze sponsors. 

In januari volgt er weer een nieuwe bestelronde. Dus wil je een shirt, of hoodie, bestellen bij Jacqueline.

 

IMG 2042

Op vrijdag 18 augustus doet BCO mee met de Olympische Spelen op De Speelweek aan de Rozenlaan in Ouderkerk. Op deze laatste dag van de zomervakantie maken kinderen van 6 tm 12 jaar kennis met badminton.

Wij hebben 3 veldjes opgezet en ook onze beroemde shuttle-paal nemen we mee. We hebben ook wat hippe badminton-achtige gadget om mee te spelen!

Kom je kijken? Neem je racket mee en sla lekker even mee met een paar kids. Opgeven kan bij Masha of Jacqueline via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen

...
IMG 2045
BC Ouderkerk doet mee met #KIB2017 fiets of wandel jij met ons mee op zaterdag 9 september? Je mag zoveel mensen meenemen als je wilt. De opbrengst gaat naar BCO. Kijk op deze link voor alle details tot nu toe. Geef jezelf en/of je team op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
...

groepsfotoJa hoor, het bedrijventoernooi 2017 van vrijdag 12 mei was weer super gezellig. Heb je het gemist, geen nood, de foto's staan online zodat je zelf kan zien hoe gezellig het was. Klik op de foto.

bedrijventoernooi2017Op vrijdag 12 mei vindt de 3e editie van het BCO Bedrijven toernooi plaats.

Inmiddels hebben zich al 5 teams aangemeld. Er kunnen maximaal 14 teams deelnemen dus wees er snel bij! Een team bestaat uit 4-6 personen maximaal 3 dames en 3 heren. Er kunnen meerdere teams per bedrijf worden opgegeven. De kosten voor deelnemers zijn 100 eur per team. Inschrijven kan op zowel recreatief als op competitief nivo. Tijdens de speelavond kun je je bedrijf promoten d.m.v. een vlag of poster. Daarnaast

...
Ga naar boven