Hoi lotenverkoper,

heb jij een verkoopboekje van de Grote Club actie gekregen, dan is het nu tijd om hem weer in te leveren. Dus neem hem aanstaande zaterdag mee naar de zaal en lever hem in bij de leiding. We hopen natuurlijk dat alle boekjes leeg terug komen. Mocht dat niet zo zijn of heb je alleen loten online verkocht dan is dat natuurlijk geen probleem. Maar wellicht zie je nog kans een paar familieleden, buren of vrienden te vragen of ze nog een lot willen kopen voor onze club. Online is

...

Ja, je leest het goed, de enige echte Pubquiz van het jaar. Doen jullie mee? Leuk, schrijf je in bij Nancy of Elma en zorg dat je Microsoft Teams al gedownload hebt. Dan zien we elkaar op 23 mei rond 20:00 uur. Oh ja, bijna vergeten, ook niet leden mogen meedoen, dus opa en oma ook, je tante en oom ook, ja zelfs de buurvrouw, als ze maar als team inschrijven. Als je inschrijft, vermeld dan even je mobiele telefoonnumer erbij.pubquiz badminton 2

banner grote clubactie groot

Grote Clubactie 2019
 
De loten zijn getrokken en de prijswinnaars zijn bekend!
Wil je weten of je iets hebt gewonnen kijk dan snel op: 
 
 
BCO bedankt alle kopers voor hun steun aan de club! 
Tevens willen we de leden die loten hebben verkocht bedanken. 
 
Bij de jeugd kon diegene die de meeste loten heeft verkocht en hier een prijs mee winnen. 
Niels Apeldoorn ging er met de prijs vandoor.  
 
Met een opbrengst van €331,20 hebben we weer en nieuw record gezet!
Hiervan zal de club
...

Wat een mooie actie is dat. De RaboClubSupport actie heeft ons een geweldig bedrag opgeleverd. Wij willen dan ook iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt en op ons gestemd hebben hartelijk bedanken voor jullie stem! Fantastisch!

Screen Shot 10 12 19 at 07.49 PM

Dit jaar trappen we het competitieseizoen af met vier uitwedstrijden. Het mannenteam is op woensdagavond als eerst aan de beurt. Zij starten 's avonds om 19:30 in Papendrecht.

Op donderdag volgt team 2 met een wedstrijd tegen Schoonhoven in de 7de divisie.
Eén divisie hoger speelt team 1 een dag later tegen Selecta. Team 4 speelt ook op vrijdag tegen SNA-Badminton.
Wij wensen alle spelers heel veel succes, en wellicht kunnen we aan het eind van dit seizoen een groot feest vieren! 😉🏸
comp1

 

Jij maakt het verschil!

Op zaterdag 14 september is het weer tijd voor de Hollandse IJssel in Beweging! Rabobank Hollandse IJssel zorgt ervoor dat je gedurende deze dag een geldbedrag kan verdienen voor jouw vereniging. Dit doe je heel gemakkelijk door in beweging te komen! Er zijn fietsroutes, wandelroutes en kinderroutes uitgezet door de hele Krimpenerwaard. Als je meedoet, kun je tot €5,- verdienen voor de club!

BC Ouderkerk doet ook mee en heeft het teamnummer 89 gekregen. Dit nummer heb

...

Wij wensen jullie een hele fijne vakantie en hopen jullie weer te zien op de eerste speeldag in september.

 dame in hangmat

 

We naderen het einde van het seizoen en er staan nog veel gave evenementen gepland.

Zet ze in je agenda!

24 april finales Clubkampioenschappen v.a. 20.00 uur

4 mei bezorgen geraniums 10.00-16.30 uur

10 mei BCO Bedrijven toernooi v.a. 19.30 uur2

21 mei LEDENVERGADERING 19.30 uur

29 mei laatste speeldag senioren

25 mei laatste speeldag jeugd. 

12 juni BCO BBQ bij Vis v.a. 17.30 uur

15 juni BCO Jeugduitje v.a. 9.30 uur

De competitie wedstrijden van onze senioren teams zijn ten einde. Er is een nieuwe indeling in de competitie en er zijn mooie resultaten behaald dit jaar.
Team 1 eindigt op een mooie 2e plaats met 66 punten.
Team 2 eindigt op een mooie 5e plaats met 52 punten.
Team 3 eindigt op een keurige 4e plaats met 43 punten.
Het mannenteam heeft 2 competierondes gespeeld, de eerste ronde kwamen ze niet verder dan de laatste plaats met 18 punten, de tweede ronde eindigde in een mooie 2e plaats.

We gaan in

...

De bc Ouderkerk Instagram (tag) account is live! Je kunt ons dus v.a. nu taggen in jouw Insta-message. #bcouderkerk 

insta

arievanherk

Het bestuur van BCO heeft haar leden op 3 mei per email een uitnodiging gestuurd voor de Algemene Ledenvergadering. Deze vindt plaats op dinsdag 15 mei om 20:00 uur in MFG De Drie Maenen.

In deze email-uitnodiging is de agenda ALV 2018 en de notulen ALV 2017 bijgesloten. Heeft u geen email ontvangen? Meldt ons dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken....

Zaterdag 5 mei is er (toch) geen badminton!!! De Drie Maenen is gesloten. We zien jullie graag weer op 12 mei! In de meivakantie is er op woensdagavond 2 én 9 mei v.a. 20:00 een baan beschikbaar voor jeugdleden die zin hebben om een shutteltje te slaan. Je bent van harte welkom!

Op zaterdag 5 mei kun je wél v.a. 10:00 je geraniums ophalen op de Kerkweg in Ouderkerk ad IJssel bij Schadebedrijf De Ridder. (Vlak voor afslag vv Spirit) 

 

IMG 5274

Neem zaterdag gezellig een vriendje of vriendinnetje mee. Vergeet ook niet om je bestellijst voor de Geranium Actie mee te nemen! Tot zaterdag!

Screen Shot 11 08 17

maenenpiek

voor de sponsoring!!!!

Op zaterdag 28 oktober doen we mee aan deze geweldige clinic bij BC Slyuyk Lekkerkerk. Opgeven kan nog, maar moet wel echt snel, bij Jaqueline via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

...

Poster AH sportactie 2017

Heb je een volle spaarkaart en wil je graag een keertje  komen badmintonnen? Klik op deze link voor ons aanbod, boek meteen! Wij kijken ernaar uit jouw te  mogen ontvangen! Tot Gauw!

IMG 2906

IMG 2046

Zaterdag 2 september is de eerste speeldag van het nieuwe seizoen. In september kunnen geïnteresseerden een keertje gratis proberen. Dus ken je iemand die ook wil badmintonnen neem hem of haar meteen mee! 

Wordt je in september lid van onze vereniging dan krijg je een (beginners) racket kado! 

IMG 2056

Trots presenteren we de nieuwe lijn voor de komende jaren met dank aan onze sponsors. 

In januari volgt er weer een nieuwe bestelronde. Dus wil je een shirt, of hoodie, bestellen bij Jacqueline.

 

IMG 2042

Op vrijdag 18 augustus doet BCO mee met de Olympische Spelen op De Speelweek aan de Rozenlaan in Ouderkerk. Op deze laatste dag van de zomervakantie maken kinderen van 6 tm 12 jaar kennis met badminton.

Wij hebben 3 veldjes opgezet en ook onze beroemde shuttle-paal nemen we mee. We hebben ook wat hippe badminton-achtige gadget om mee te spelen!

Kom je kijken? Neem je racket mee en sla lekker even mee met een paar kids. Opgeven kan bij Masha of Jacqueline via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen

...
IMG 2045
BC Ouderkerk doet mee met #KIB2017 fiets of wandel jij met ons mee op zaterdag 9 september? Je mag zoveel mensen meenemen als je wilt. De opbrengst gaat naar BCO. Kijk op deze link voor alle details tot nu toe. Geef jezelf en/of je team op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
...

Wist je dat BCO meedoet met Sponsorkliks? Als je via deze link iets besteld; https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=7307
bij bijvoorbeeld AH of Coolblue, krijgt de club een percentage van jouw aankoop bijgeschreven. Doen!! Zeker bij dorstig weer 😉

groepsfotoJa hoor, het bedrijventoernooi 2017 van vrijdag 12 mei was weer super gezellig. Heb je het gemist, geen nood, de foto's staan online zodat je zelf kan zien hoe gezellig het was. Klik op de foto.

Ga naar boven