Badminton Club Ouderkerk went u een hele fijne kerst en een heel mooi en sportief 2023 toe. De eerste speeldag in het nieuwe jaar is dinsdag 3 januari voor de competitie, woensdag 4 januari voor de recreanten en zaterdag 7 januari voor de jeugd. Graag tot volgend jaar.

shuttlemetmiuts

netenracketWoensdagavond 21 december hebben we op de recreantenavond een heus toernooi. Nu worden de nieuwelingen onder ons misschien gelijk zenuwachtig omdat ze nog nooit een toernooitje hebben gespeeld. Geen zorgen, het is een gewone woensdagavond speelavond net als altijd alleen loten we met wie we spelen en worden de punten opgeschreven. Het laatste niet om jullie zoveel mogelijk punten te laten scoren maar gewoon voor de statistieken?. 

We willen graag op tijd beginnen dus vragen we iedereen om rond

...

Screen-Shot-02-17-17-at-06.47-PM.jpgaanstaande zaterdag 10 december is er geen badminton. Jullie kunnen dan lekker uitslapen. We hopen jullie weer te zien op zaterdag 17 december. Dit is dan gelijk de laatste badmintonochtend van het jaar omdat we de 24e en de 31e niet badmintonnen omdat het  kerstvakantie is. 

7 januari 2023  gaan we weer met frisse sportieve zin van start.

 

Grote Clubactie2 kopierenOok dit jaar doen we weer mee met de Grote Clubactie. Hiermee proberen wij geld op te halen voor nieuwe clubtenues en trainingspakken. Als we heel veel ophalen kunnen we ook nog het jeugduitje wat groter maken. Dus aan jou de vraag om een lot te kopen voor onze jeugd. Een lot kan je kopen door op de afbeelding te klikken. Doe je mee?

Heb je nog geen loten verkocht? Doe dit dan snel. Aanstaande zaterdag 19 november is de laatste mogelijkheid om in te leveren.

trainenTrainer Mike is op de volgende dinsdagen aanwezig om de competitiespelers te trainen. Jij als recreant bent ook welkom op deze avond. Dus heb je zin in strakke spierpijn en een geweldige voldoening van een avondje trainen, dan is dat iets voor jou. Natuurlijk houdt Mike rekening met je speelniveau zodat je jezelf niet voorbij loopt. Trainen is echt leuk en door het trainen zal je ook zien dat je veel beter gaat spelen. Dus als je tijd hebt......

4 oktober 15 november 13 december 3 januari 2023 14
...

En daarom gaan we weer lekker badmintonnen. Zaterdag 3 september gaat de jeugd vanaf 09:30 uur weer een shuttletje slaan in De Drie Maenen. En dan op woensdagavond 7 september komen alle recreanten naar de sporthal omdat ook zij weer lekker kunnen beginnen. Zij beginnen om 20:00 uur. Ook nieuwe leden zijn welkom op deze speeldagen. Wellicht heb je in je omgeving iemand die nodig aan het sporten moet, dat kan bij ons natuurlijk altijd. Dinsdag 30 augustus gaan de competitespelers weer aan hun

...

IMG 5654Jawel, we kunnen het niet laten. Aanstaande dinsdagavond 31 mei is de zaal nog extra gehuurd om te badmintonnen, We spelen  van 20:00 tot 21:30 uur en woensdag 8 juni ook nog van 20:00 tot 21:30. Alle leden inclusief strippenkaarthouders zijn welkom om nog even lekker gezellig een shutteltje te komen slaan. Zien we jullie dan?

Daarna gaan we echt stoppen en beginnen we weer de eerste speeldag in september!

geraniumbannernieuw 

vanaf nu is de webwinkel weer geopend om de geraniums te bestellen. Ze worden zoals gewoonlijk in mei bij u thuis bezorgd mits u in Ouderkerk of Krimpen aan den IJssel woont. Woont u buiten deze kernen dan maken we graag een afspraak zodat u ze op kan halen. Bestel de geraniums graag voor 29 april zodat wij ze op 6 of 7 mei bij u langs kunnen brengen. Twijfelt u aan de kwaliteit, onze kweker levert al jaren een topproduct aan de vereniging, dus daar zal het niet aan liggen. Klik op één van de

...

Toernooi begint om 14:00 uur dus zorg dat je aanwezig bent. Wanneer ook weer, 21 mei. De ochtend kan je lekker uitslapen zodat jullie om 14:00 uur uitgeslapen kunnen beginnen. 
bcoklein

agendaZaterdag 21 mei 2022 gaat er iets gebeuren. Wat????? ja dat houden we nog even geheim. Hou maar wel vast deze dag vrij in je agenda want dit wil je echt niet missen. Waarom eigenlijk???? De vereniging bestaat 40 jaar? en dat willen we vieren!!! En natuurlijk is het dan leuk als jullie erbij zijn. Dus zet maar een groot kruis in je agenda, deze dag, 21 mei, is BADMINTONdag.

Vrijdag 1 april komt er meer nieuws!!!!!!!!!!!!!!!!

Beste senioren,success

al gedurende een aantal jaren gaat de competitie in maart van de dinsdag naar de woensdagavond. Nu boffen de recreanten want die kunnen een half uur langer spelen, en wat nog mooier is, er komen altijd een heleboel competitiespelers en die kunnen de recreanten de fijne kneepjes van het badminton aanleren?. Dat de competitie spelers ook boffen spreekt voor zich, er zijn namelijk heel gezellige spelers op de woensdagavond dus leuke en gezellige partijtjes zijn gegarandeerd.

...

LET OP, zaterdag 12 februari, dat is dus aanstaande zaterdag speelt de jeugd een keer in de middag. Om 12:00 uur verwachten we alle jeugd in de sporthal van De Drie Maenen. Om 14:30 uur kan je dan weer naar huis. Tot zaterdagmiddag!!

netenracket

We mogen weer badmintonnen,badminton

DUSSSSS verwachten we jullie weer in de sporthal op woensdag, zaterdag en dinsdag. Hartstikke leuk om jullie weer te zien natuurlijk en om weer samen te badmintonnen. Voor de recreanten gaat de zaal op woensdag open om 20:00 uur, wel even je corona toegangs bewijs meenemen want dat moeten we controleren. En op zaterdag is de jeugdafdeling weer welkom in de sporthal, we starten om 9:30 uur. Nieuwe leden zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Iedereen die 13 jaar en

...

Hoi lotenverkoper,

heb jij een verkoopboekje van de Grote Club actie gekregen, dan is het nu tijd om hem weer in te leveren. Dus neem hem aanstaande zaterdag mee naar de zaal en lever hem in bij de leiding. We hopen natuurlijk dat alle boekjes leeg terug komen. Mocht dat niet zo zijn of heb je alleen loten online verkocht dan is dat natuurlijk geen probleem. Maar wellicht zie je nog kans een paar familieleden, buren of vrienden te vragen of ze nog een lot willen kopen voor onze club. Online is

...

Hoi, vorige week zaterdag 16 oktober was er geen badminton, er zijn toen een aantal jeugdspelers naar de Dutch Open geweest en hebben gekeken naar de halve en kwart finales. Dat was een superleuke dag. Nu is de herfstvakantie bijna voorbij dusss.....IMG 2460gaan we weer zelf badmintonnen. Het vakantie-uitslapen is voorbij, zaterdag om 9:30 uur verwachten we jullie weer in de sporthal van De Drie Maenen.

Tot zaterdag!!!!!!! 

welke vereniging steun jij

Doet u wel eens boodschappen bij de Albert Hein in Krimpen aan den IJssel. Ook daar is een mogelijkheid om ons te sponsoren. Voor elke € 15,= aan boodschappen krijgt u een muntje welke u kunt deponeren in de koker van de Badminton. U kunt sponsoren vanaf maandag 18 oktober.

ah hoe werkt het

 

groteclub

We doen dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie! Als vereniging krijgen we de kans om loten te verkopen, om zo geld op te halen voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe materialen. Vanaf de landelijke startdatum op 18 september verkopen we loten van €3,- per stuk. Van de opbrengst gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze club!

Tegenwoordig kan er online ook heel makkelijk een lot gekocht worden. Wilt u ons steunen door een lot te kopen? Dat kan via deze link:

...

WhatsApp Image 2021 08 27 at 22.28.14
Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS euro’s sparen voor hun club of vereniging. Dit betekent dus ook dat u bij PLUS Vergeer in Ouderkerk aan den IJssel kunt sparen voor BC Ouderkerk!

Hoe werkt de sponsoring precies? Als klant bij PLUS ontvangt u bij elke € 10,- aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een voucher met unieke code. Vervolgens wijst u actiecode(s) toe aan onze club op een speciale website. Na de actieperiode wordt het totale

...

Ja, je leest het goed, de enige echte Pubquiz van het jaar. Doen jullie mee? Leuk, schrijf je in bij Nancy of Elma en zorg dat je Microsoft Teams al gedownload hebt. Dan zien we elkaar op 23 mei rond 20:00 uur. Oh ja, bijna vergeten, ook niet leden mogen meedoen, dus opa en oma ook, je tante en oom ook, ja zelfs de buurvrouw, als ze maar als team inschrijven. Als je inschrijft, vermeld dan even je mobiele telefoonnumer erbij.pubquiz badminton 2

banner grote clubactie groot

Grote Clubactie 2019
 
De loten zijn getrokken en de prijswinnaars zijn bekend!
Wil je weten of je iets hebt gewonnen kijk dan snel op: 
 
 
BCO bedankt alle kopers voor hun steun aan de club! 
Tevens willen we de leden die loten hebben verkocht bedanken. 
 
Bij de jeugd kon diegene die de meeste loten heeft verkocht en hier een prijs mee winnen. 
Niels Apeldoorn ging er met de prijs vandoor.  
 
Met een opbrengst van €331,20 hebben we weer en nieuw record gezet!
Hiervan zal de club
...

Wat een mooie actie is dat. De RaboClubSupport actie heeft ons een geweldig bedrag opgeleverd. Wij willen dan ook iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt en op ons gestemd hebben hartelijk bedanken voor jullie stem! Fantastisch!

Screen Shot 10 12 19 at 07.49 PM

 Screenshot 20190926 213113Screenshot 20190926 213058
 
Hi clubleden, 
 
Ook dit jaar doet onze vereniging weer mee met de Grote Clubactieen proberen we weer een mooi bedrag binnen te halen voor onze clubkas.  
Probeer dus zo veel mogelijk loten via familie, vrienden of buren te verkopen voor onze vereniging 
 
Bij de jeugd is er zelfs een prijs te winnen voor diegene die de mééste loten verkoopt!! 
 
Heb je nog geen boekje gehad en wil je toch graag loten verkopen, laat het dan even weten door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen
...

Dit jaar trappen we het competitieseizoen af met vier uitwedstrijden. Het mannenteam is op woensdagavond als eerst aan de beurt. Zij starten 's avonds om 19:30 in Papendrecht.

Op donderdag volgt team 2 met een wedstrijd tegen Schoonhoven in de 7de divisie.
Eén divisie hoger speelt team 1 een dag later tegen Selecta. Team 4 speelt ook op vrijdag tegen SNA-Badminton.
Wij wensen alle spelers heel veel succes, en wellicht kunnen we aan het eind van dit seizoen een groot feest vieren! ??
comp1

 

Jij maakt het verschil!

Op zaterdag 14 september is het weer tijd voor de Hollandse IJssel in Beweging! Rabobank Hollandse IJssel zorgt ervoor dat je gedurende deze dag een geldbedrag kan verdienen voor jouw vereniging. Dit doe je heel gemakkelijk door in beweging te komen! Er zijn fietsroutes, wandelroutes en kinderroutes uitgezet door de hele Krimpenerwaard. Als je meedoet, kun je tot €5,- verdienen voor de club!

BC Ouderkerk doet ook mee en heeft het teamnummer 89 gekregen. Dit nummer heb

...

Wij wensen jullie een hele fijne vakantie en hopen jullie weer te zien op de eerste speeldag in september.

 dame in hangmat

 

Ga naar boven