clubkas

Onze jeugd speelt iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur
Senioren iedere dinsdag en woensdag van 20:00 tot 22:00 uur

• 1 april - Kikker in bil - Toernooi

Op zaterdag 1 april en dit is GEEN grapje, is er een Kikker-in-je-bil Toernooi!

Van 9.30-12.00 voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen.

Laat je verrassen, want vooraf verklappen we niets!

Kom je ook? Dit wil je niet missen!!

• Ouderkerk open jeugdtoernooi

okerk open jeugdtoernooi 201610 dec was een enorm succes. Onze kanjers wisten zich te plaatsen voor diverse finales. We kijken terug op een gezellige dag met jong en oud, met BC Lekkerkerk en BC Shuttlek en heel veel publiek! De foto`s van Coen vindt je terug op onze FB pagina en de finales kon je volgen via FB Live Video. Ook is ons bericht geretweet door BadmintonNederland, zou dat komen door deze knalfoto? De bekers zijn van Terra-Cotta @sportprijzen en onze winnaars zijn:

HD-17 1e Dennis en Gerard & 2e Ruben en Coen

HD-15 2e Tim en Siebe

DD-13 1e Froukje en Julie & 2e Iris en Anouk(bcShuttlek)

HE-13 2e Alec & DE-13 2e Froukje

HE-15 1e Siebe & DE-15 2e Anne-Marit

HE-17 1e Gerard & 2e Ruben

netenracketDe recreanten spelen op woensdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. Gezellig een shuttle-tje slaan op de woensdagavond, kom eens langs om de gezellige sfeer van deze woensdagavond te proeven. Kleding en schoenen moet u zelf meenemen, het racket kunnen wij de eerste paar keer aan u uitlenen. Kom dus gezellig eens een keer naar De Drie Maenen, wij zijn te vinden in de sporthal om 20:00 uur.

Tot eind mei

De recreanten spelen nog de hele maand mei. De laatste speeldag voor de recreatie is dan ook op woensdag 31 mei.

lachebekkie

• Voorjaarscompetitie

We zijn begonnen! Het meisjes team speelde tegen Blue Sky Bergambacht vrijdag 10 februari en afgelopen zaterdag speelde het mannen team thuis in De Drie Maenen. Bij het dames team ging de wedstrijd niet door wordt later ingehaald. Ook de wedstrijd van het jongensteam is uitgesteld.

Kom je ons een keertje aanmoedigen? De tribune is altijd open en wil je van dichtbij genieten? Dat kan! Op je sokken mag je de zaal betreden er staan banken naast de banen klaar voor support!

Thuiswedstrijden zijn voorde  beide jeugd teams én het Heren team op zaterdagochtend van 9.00 - 12.00 Het dames team speelt op woensdagavond thuis van 20.00-22.30

Ben je ook zo benieuwd naar de uitslag? Klik op de link voor de standen en het wedstrijd schema op onderstaande link:

Voorjaarscompetitie ZuidWest seizoen 2016-2017

• Laatste Club Shirts

Wees er snel bij, er zijn nog een paar maten!

De laatste shirts gaan eruit voor 15 euro.

Te koop bij Martijn of Jacqueline.