Bent u nieuw?

en zoekt u informatie over onze vereniging?
KLIK dan hier en kom alles te weten.

netenracket

sponsorkliks

Onze jeugd speelt iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur  
Senioren iedere dinsdag en woensdag van 20:00 tot 22:00 uur

Onze sponsors

Hier aanmelden
voor de nieuwsbrief

Agenda

Oktober 2017
M D W D V Z Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

ik ben nieuw

 

Jeugd

 • Jeugdsportfonds

  De scholen zijn weer begonnen! Ook de eerste trainingen voor voetbal, hockey of judo, en de lessen voor muziek, toneel of dansen starten weer. Maar wat nu als een kind wil deelnemen aan sport of cultuur en dat thuis financieel niet mogelijk is? Het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds in onze gemeente maken dat wél mogelijk. Deze fondsen betalen (een groot deel van) de kosten voor een sportclub, zwemles of muziekles voor gezinnen met een laag inkomen. Ook overige benodigdheden, zoals een muziekinstrument of sportschoenen worden vergoed.

  Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten of muziekles te volgen. Het zelfvertrouwen en motivatie neemt bij kinderen toe als ze deelnemen aan sport en cultuur. Het verenigingsleven zorgt ook voor orde en regelmaat en vaak gaan de leerprestaties op school ook vooruit. Ouders met een kleine beurs kunnen hun kinderen ook laten meedoen, via het Jeugdsportfonds en Jeugdcultuurfonds.

  Kijk voor mee informatie en de spelregels op: https://www.jeugdsportfonds.nl/fonds/zuid-holland/

  SPELREGELS

   
 • BCO Jeugd Survival 2017 Out-Door Valley

  groepsfotoOp 10 juni  hebben we het seizoen afgesloten met een Jeugd uitje. Dit uitje is mogelijk gemaakt door Nomartech uit Krimpen aan den IJssel. Het was een super gave belevenis, velen zijn hun grens over gegaan. Wil je nog nagenieten bekijk dan de foto's op onze FB site of kijk bij de foto's.

   

   

     

   

Recreatie

Recreatiespelen

netenracketRecreatief spelen kan op woensdagavond van 20:00 tot 21:30 uur. Gezellig een shuttle-tje slaan, kom eens langs om de sfeer te proeven! Kleding en schoenen moet u zelf meenemen, rackets zijn aanwezig. Wordt u in september lid dan krijgt u van ons een beginners racket kado. Wij spelen in sporthal De Drie Maenen u bent v.a.20.00 uur van harte welkom. Wij bieden ook een Ritten-kaart aan. Wilt u meer informatie? Op hetbord in de zaal vindt u de naam van de gastheer/vrouw van de avond. 

 

Senioren

 • Nieuwe Clubkleding 29 augustus

  IMG 2056

  Trots presenteren we de nieuwe lijn voor de komende jaren met dank aan onze sponsors. Er wordt nog gewerkt aan de finishing touch wat de logo's betreft maar er kan op dinsdag 29 augustus gepast gaan worden. 

  Dit eerste pasmoment is voor de senioren teams, zodat meteen bij de start van de competitie in outfit gespeeld kan worden.

  Over het tijdstip en de locatie wordt je geïnformeerd via de team-whatsapp.

  Medio september zal er een pas-dag zijn voor alle leden.

   

Ga naar boven