sponsorkliks

Onze jeugd speelt iedere zaterdag van 9:30 tot 12:00 uur
Senioren iedere dinsdag en woensdag van 20:00 tot 22:00 uur

• 1 april - Kikker in bil - Toernooi

Op zaterdag 1 april en dit is GEEN grapje, is er een Kikker-in-je-bil Toernooi!

Van 9.30-12.00 voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen.

Laat je verrassen, want vooraf verklappen we niets!

Kom je ook? Dit wil je niet missen!!

• Ouderkerk open jeugdtoernooi

okerk open jeugdtoernooi 201610 dec was een enorm succes. Onze kanjers wisten zich te plaatsen voor diverse finales. We kijken terug op een gezellige dag met jong en oud, met BC Lekkerkerk en BC Shuttlek en heel veel publiek! De foto`s van Coen vindt je terug op onze FB pagina en de finales kon je volgen via FB Live Video. Ook is ons bericht geretweet door BadmintonNederland, zou dat komen door deze knalfoto? De bekers zijn van Terra-Cotta @sportprijzen en onze winnaars zijn:

HD-17 1e Dennis en Gerard & 2e Ruben en Coen

HD-15 2e Tim en Siebe

DD-13 1e Froukje en Julie & 2e Iris en Anouk(bcShuttlek)

HE-13 2e Alec & DE-13 2e Froukje

HE-15 1e Siebe & DE-15 2e Anne-Marit

HE-17 1e Gerard & 2e Ruben

Tot eind mei

De recreanten spelen nog de hele maand mei. De laatste speeldag voor de recreatie is dan ook op woensdag 31 mei.

lachebekkie

• Voorjaarscompetitie

We zijn begonnen! Het meisjes team speelde tegen Blue Sky Bergambacht vrijdag 10 februari en afgelopen zaterdag speelde het mannen team thuis in De Drie Maenen. Bij het dames team ging de wedstrijd niet door wordt later ingehaald. Ook de wedstrijd van het jongensteam is uitgesteld.

Kom je ons een keertje aanmoedigen? De tribune is altijd open en wil je van dichtbij genieten? Dat kan! Op je sokken mag je de zaal betreden er staan banken naast de banen klaar voor support!

Thuiswedstrijden zijn voorde  beide jeugd teams én het Heren team op zaterdagochtend van 9.00 - 12.00 Het dames team speelt op woensdagavond thuis van 20.00-22.30

Ben je ook zo benieuwd naar de uitslag? Klik op de link voor de standen en het wedstrijd schema op onderstaande link:

Voorjaarscompetitie ZuidWest seizoen 2016-2017

• Laatste training

Screen Shot 02 17 17 at 06.47 PMDinsdagavond 31 januari geeft Mike de laatste training van dit seizoen. Of je nu senior, jeugd of recratielid bent, hij is er voor iedereen. Dus laten we Mike verrassen en met zijn allen een dinsdag komen trainen. Nu maar hopen dat hij genoeg shuttles heeft.

En nog een huishoudelijke mededeling, zaterdag 4 februari, aanstaande zaterdag dus, is er geen zaal beschikbaar voor onze jeugd. Dus julie kunnen eens lekker uitslapen.

De hele maand februari kan iedereen op de dinsdagavond vrij komen spelen, van 20:00 tot 22:00 uur.