Speeltijden

shirt_achterzijde2

We hebben 1 gast online

Vis Staalbouw

Morgenavond, woensdag 25 mei is het alweer de laatste keer dat je als recreant kan badmintonnen voor de zomervakantie. Het zou heeeel leuk zijn als iedereen als afsluiting een shuttle komt slaan. We hebben de zaal een uurtje langer dus ruimte gebrek zullen we zeker niet hebben. We beginnen om 20:00 uur.

Ook aanstaande zaterdag is er de laatste keer badminton van dit seizoen. Het is wel erg lang tot de eerste speeldag in september dus jij als jeugdlid bent zaterdag van harte welkom om nog voor de laatste keer dit seizoen een shuttle te komen slaan. Misschien heb je wel een vriendje of vriendinnetje of iemand uit je klas die misschien ook op badminton wilt, neem die dan gelijk mee dan kunnen ze gelijk proberen of ze het leuk vinden.

Op de speelweek is de badmintonclub traditiegetrouw ook aanwezig. Op de vrijdag zullen er weer de nodige vrijwilligers paraat staan om bcouderkerk te promoten. Zin om mee te doen, dat kan altijd.vakantie

Wij wensen iedereen alvast een hele

en tot morgen of zaterdag! Of tot ziens op de speelweek.

Kom je ook? Dinsdag 17 mei v.a. 19:30 in De Drie Maenen. Tot vanavond!

bedrijventoernooi_2016-001

Knipsel

deze2

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via de nieuwsbrief van Badminton Club Ouderkerk, vul dan hieronder uw naam en emailadres in.

bannerbcnederlend

Oude berichten