Speeltijden

We hebben 3 gasten online

Vis Staalbouw

Train je mee?

Als lid van BCO kun je gratis meetrainen met de training van Mike Kost op dinsdagavond om 20:00. Op zaterdag 11 februari wordt het gezellige interne toernooi weer gehouden. Kom lekker trainen en vindt je partner om straks mee in te schrijven voor dit gezellige toernooi.

Let op dit seizoen is Mike er op:

22&29 nov, 13&20 dec en 10&31 jan.

Mis het niet, tot dinsdag!

Jeugdtoernooi 10 dec

De inschrijvingen voor het jeugdtoernooi stromen binnen. Wil je nog mee doen? Mail snel naar:

jeugdtoernooi 2016

Rittenkaart

In november is er wederom weer een Rittenkaart verkocht! Simone is als lid gestopt vorig seizoen wegens een blessure. Door de Rittenkaart kan ze nu toch af en toe komen spelen en wordt haar blessure minder belast. Veel plezier (weer) met badmintonnen Simone!

Shuttle test

Martijn neemt komende trainingen de nieuwste plastic Yonex shutlles mee naar de training. De Yonex Mavis 600 is volgens yonex.com 'the closest plastic shuttlecock you can get to traditional feather' We kunnen niet wachten om hem te testen!

Flyers

We hebben nog een kleine stapel liggen, de aller-laatsten! Christien en Masha gaan in januari nog een keer op pad. Gezellig als je ons daarbij wilt helpen, bel als je zin hebt: 06-40498180 Ook als je een stapeltje wilt hebben voor op jouw unieke locatie.

Ook staan we open voor alle soorten alternatieven voor de druk van onze flyers. We kijken uit naar jouw tip, informeer ons via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

> Er op dinsdag training wordt gegeven door Mike Kost? Hij geeft techniektraining v.a. 20:15. Als lid van BCO mag je gratis naar deze training, dus wil jij aan je techniek werken kom dan mee trainen! Om 20:00 aanwezig voor een warming up, Mike is er op onderstaande dinsdagen:

25 okt / 8,22 en 29 nov / 13 en 20 dec / 10 en 31 jan

>In oktober ILSE, HENRIK en RICK lid zijn geworden bij de JEUGD? En YAMANDU heeft onze eerste RITTENKAART gekocht! Welkom bij BC Ouderkerk en heel veel plezier met badmintonnen!

>Wij op zoek zijn naar SPONSORS? BC Ouderkerk krijgt volgende seizoen (2017-2018) haar eigen kledinglijn! Voor de wedstrijdpakken gaan we op zoek naar min. 2 SPONSORS. Super dat zowel VIS STAALBOUW BV als VERKEERSSCHOOL JACO VD MALE wederom onze shirt sponsors willen zijn! Wil jij je ook op deze manier aan onze club verbinden? Leuk!!  mail even je tel nr:

>Er weer een Dutch Open was in Almere? Met een klein groepje zijn we zaterdag 15 oktober na de training richting Almere gereden om te genieten van geweldige halve finales. We liepen onze Olympische kanjers Selena Piek, Eefje Muskens en Jacco Arends tegen het lijf. Wist je ook dat; wij elke jaar gaan? én dat de entree gratis is voor de jeugd? Volgende jaar echt een bezoekje waard, zet em in je agenda!!

>We bezwaar hebben ingediend bij de Gemeente Krimpenerwaard voor het in rekening brengen van een behoorlijk bedrag aan leges voor het promoten van de Geraniumactie? De Gemeente is het met ons eens  en heeft dit aangepast voor alle verenigingen. En helemaal top dat we de betaalde leges voor de Geraniumactie 2015 retour ontvangen

deze2

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via de nieuwsbrief van Badminton Club Ouderkerk, vul dan hieronder uw naam en emailadres in.

bannerbcnederlend