Speeltijden

Competitie
Dinsdag 20:00 - 22:00 uur

Recreatie
Woensdag 20:00 - 21:30 uur

Jeugd
Zaterdag 9:30 - 12:00 uur

Locatie
MFG De Drie Maenen

Winkel

      shirt_achterzijde2

We hebben 1 gast online
InloggenVis Staalbouw

> Er op dinsdag training wordt gegeven door Mike Kost? Hij geeft techniektraining v.a. 20:15. Als lid van BCO mag je gratis naar deze training, dus wil jij aan je techniek werken kom dan mee trainen! Om 20:00 aanwezig voor een warming up, Mike is er op onderstaande dinsdagen:

 25 okt / 8,22 en 29 nov / 13 en 20 dec / 10 en 31 jan

>In oktober ILSE, HENRIK en RICK lid zijn geworden bij de JEUGD? En YAMANDU heeft onze eerste RITTENKAART gekocht! Welkom bij BC Ouderkerk en heel veel plezier met badmintonnen!


>Wij op zoek zijn naar SPONSORS? BC Ouderkerk krijgt volgende seizoen (2017-2018) haar eigen kledinglijn! Voor de wedstrijdpakken gaan we op zoek naar min. 2 SPONSORS. Super dat zowel VIS STAALBOUW BV als VERKEERSSCHOOL JACO VD MALE wederom onze shirt sponsors willen zijn! Wil jij je ook op deze manier aan onze club verbinden? Leuk!!  mail even je tel nr:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

>Er weer een Dutch Open was in Almere? Met een klein groepje zijn we zaterdag 15 oktober na de training richting Almere gereden om te genieten van geweldige halve finales. We liepen onze Olympische kanjers Selena Piek, Eefje Muskens en Jacco Arends tegen het lijf. Wist je ook dat; wij elke jaar gaan? én dat de entree gratis is voor de jeugd? Volgende jaar echt een bezoekje waard, zet em in je agenda!!

>We bezwaar hebben ingediend bij de Gemeente Krimpenerwaard voor het in rekening brengen van een behoorlijk bedrag aan leges voor het promoten van de Geraniumactie? De Gemeente is het met ons eens  en heeft dit aangepast voor alle verenigingen. En helemaal top dat we de betaalde leges voor de Geraniumactie 2015 retour ontvangen

 
 

deze2

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via de nieuwsbrief van Badminton Club Ouderkerk, vul dan hieronder uw naam en emailadres in.


bannerbcnederlend