Speeltijden

Competitie
Dinsdag 20:00 - 22:00 uur

Recreatie
Woensdag 20:00 - 21:30 uur

Jeugd
Zaterdag 9:30 - 12:00 uur

Locatie
MFG De Drie Maenen

Winkel

      shirt_achterzijde2

We hebben 2 gasten en 1 lid online
  • Masha
InloggenVis Staalbouw

Op zaterdag 1 april en dit is GEEN grapje, is er een Kikker-in-je-bil Toernooi!

Van 9.30-12.00 voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen.

Laat je verrassen, want vooraf verklappen we niets!

Kom je ook? Dit wil je niet missen!!

 

Zaterdag 11 februari was het Intern Toernooi. De hele dag hebben we lekker potjes gespeeld. Jong en oud deed mee. We speelden in poules, iedereen door elkaar. Zo ontstonden bijzondere combi`s en pittige potjes. Omdat er geen singles op het programma stonden konden sommigen de challenge niet weerstaan. Zo daagde Yamandu trainer Mike uit waarbij het nu nog steeds 1-1 staat.....

Er was behoefte aan prestatie, deze staat genoteerd voor volgend jaar!

Zet em vast in je agenda; Intern Toernooi BCO elk jaar in Februari!

Het werd een gezellige boel, familie kwam een kijkje nemen en ging met de prijzen naar huis! Aan de kadootjes tafel waren de lootjes snel uitverkocht!  De opbrengst gaat naar het jeugd uitje de eerste zaterdag in juni.

En voor wie het is opgevallen: er liep een fotograaf rond, Rob maakte o.a. deze gave groepsfoto:

intern toernooi 2017

 

Volg je ons ook al op FaceBook? 

Zaterdag was een leuke training met veel loopwerk. Op FB staat een kleine impressie. Mike gebruikte bij de training een flinke stapel Pilonnen. Er volgde een bijzondere cooling down aan het einde van de training. Deze moet je echte even bekijken:  FILMPJE 

cut bord

 

Quote van Nick, die voor de 2e keer een shuttletje mee kwam slaan:

'Dit is echt een serieus leuke sport'.

 

Steeds meer vindt je onze club in de publiciteit, daar zijn we als bestuur heel enthousiast over. We willen daar graag zorgvuldig mee om gaan en staan altijd open voor feedback op dit onderwerp.

Tijdens allerlei activiteiten van BCO zoals toernooien, competitie, training, verkoop geraniums en uitjes worden er van de leden foro`s gemaakt. Die foto`s zijn vaak te zien op de website en/of op Social Media. 

Leden stellen dit zelf over het algemeen zeer op prijs, de foto`s geven vaak een indruk van de sfeer en de activiteiten binnen onze vereniging. Soms worden foto`s gebruikt voor publicaties in Het IJsselblaadje, Het Kontakt, de nieuwsbrief of op een activiteiten poster. Naast dit alles worden soms video opnames gemaakt.

Leden en/of ouders kunnen bezwaar hebben tegen publicatie van foto's/filmpjes waarop zij zelf of waarop uw kinderen staan of worden afgebeeld. 

Laat ons weten als dat zo is!

Feedback

 

We zijn begonnen! Het meisjes team speelde tegen Blue Sky Bergambacht vrijdag 10 februari en afgelopen zaterdag speelde het mannen team thuis in De Drie Maenen. Bij het dames team ging de wedstrijd niet door wordt later ingehaald. Ook de wedstrijd van het jongensteam is uitgesteld.

Kom je ons een keertje aanmoedigen? De tribune is altijd open en wil je van dichtbij genieten? Dat kan! Op je sokken mag je de zaal betreden er staan banken naast de banen klaar voor support!

Thuiswedstrijden zijn voorde  beide jeugd teams én het Heren team op zaterdagochtend van 9.00 - 12.00 Het dames team speelt op woensdagavond thuis van 20.00-22.30

Ben je ook zo benieuwd naat de uitslag? Klik op de link voor de standen en het wedstrijd schema op onderstaande link:

Voorjaarscompetitie ZuidWest seizoen 2016-2017

  

 

Wees er snel bij, er zijn nog een paar maten!

de laatste shirts gaan eruit voor 15 euro.

Te koop bij Martijn of Jacqueline.

 

deze2

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven via de nieuwsbrief van Badminton Club Ouderkerk, vul dan hieronder uw naam en emailadres in.


bannerbcnederlend